Publikinformation: ÖSK - Degerfors IF

Foto: Icon Photography / Pavel Koubek

Tisdagen den 14:e maj är det dags för årets första länsderby mot Degerfors. Vi hoppas på storpublik och en fin inramning kring matchen. Nedan har vi samlat all information som kan underlätta för dig som planerar att se matchen på plats.

Matchvärd är Renall Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Biljetter
Vi förväntar oss en storpublik och i nuläget finns det begränsat med sittplatsbiljetter kvar på norra och södra läktaren. Se till att köpa din biljett i god tid samt att vara på arenan i god tid för att undvika eventuella köer.

Köp din biljett här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Entré
Arenan öppnas upp en timme före matchstart. Se till att komma till arenan i god tid för att undvika eventuella köer.

På arenan finns det till denna match entréer i alla hörnen. Se nedan vilken entré du ska använda beroende på vilken sektion du har biljett på.

Entré 1: Sektion NA, E, D & C.
Entré 2: Västra stå, K, L, M, N, O & P.
Entré 3: Bortastå.
Entre 4: B, A, A1, T, S, R, & Q.

Väskförbud
Från och med november 2023 råder väskförbud på större evenemang. Beslutet innebär att inga väskor är tillåtna på arenorna vid större idrottsevenemang. Det gäller alla storlekar och utformningar, inklusive handväskor och plastpåsar, såväl genomskinliga som täckta. Undantag får göras för skötväskor samt för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på arenan.

Vi har ingen väskförvaring i anslutning till arenan så se till att lämna väskan hemma.

Läs mer på Polisens hemsida: Beslut om totalt väskförbud på större evenemang Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Legendmatch
Innan Superettan-matchen kommer en legendmatch att spelas på Behrn Arena. Ett ÖSK-lag fyllt med tidigare storspelare möter Degerfors motsvarighet i en match som startar 16:30. Vill du se legendmatchen på plats så är det fri entré och onumrerad sittning på norra läktaren som gäller.

Fullständiga laguppställningar kommer att publiceras senare men vi kan redan nu avslöja att bland andra Kim Olsen, Nordin Gerzic och Boris Lumbana kommer dra på sig den svartvita tröjan igen samt att Thomas Nordahl kommer att vara tränare för ÖSK-laget.

Efter legendmatchen kommer all publik behöva lämna arenan. Passa då på att ladda upp på Kafé National innan matchen i Superettan.

Legendmatchen presenteras av matchvärden Renall.

50/50-lotteri
Redan nu kan du köpa dina lotter och delta i vårt 50/50-lotteri. Var med och tävla om fina prispengar samtidigt som du stöttar klubben i ditt hjärta.

Lotterna är digitala och köps via länken nedan. Om du sedan är den lyckliga vinnaren som tar hem halva potten, får du ett sms som meddelar att du vunnit. Vinstpengarna betalas sedan ut enkelt via swish.

KÖP DINA 50/50-LOTTER HÄR Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Kiosker och servering
Kiosker finns vid samtliga sektioner och erbjuder ett blandat sortiment av korv, dricka, kaffe, snacks och mycket mer. Vid utvalda kiosker finns även grillar där du kan köpa hamburgare eller vegetariskt alternativ.

Ivans hörna ligger i det nordvästra hörnet av arenan och är tillgängligt för dig som har biljett på norra läktaren. Där serveras hamburgare, öl och mycket mer.

Restaurang Tillsammans håller puben öppen på norra läktaren från 18:00. Entré sker inifrån arenan högst upp på sektion C. I puben finns det dryck och tilltugg och ca 30 minuter innan avspark kommer en ÖSK-representant och snackar upp matchen.

Efter matchen öppnas terassen och restaurangen för After Game. Välkommen upp efter matchen för att ta något att dricka och lyssna på eftersnack med ÖSK:s huvudtränare Christian Järdler.

Kafé National öppnar 16:00 med en ny och ännu större uteservering och pulserande derbyuppladdning med DJ Gördis. Köket serverar Chili på nötkött och bönor toppat med aioli och nachochips

Dagens DJ är klädkonnässören och ÖSK-supportern Göran ”Gördis” Henriksson som tar dig med på en vinylresa du sent kommer glömma. Tänk dig en jukebox på en dimmig engelsk krog. Du kommer känna lukten av en i öl indränkt heltäckningsmatta!

Souvenirer och merch
Souvenirförsäljning kommer att finnas på flera platser på och runt arenan.

Aktivitetstorget
Utanför arenans nordvästra hörn kommer det att finnas flera foodtrucks samt prickskytte och andra aktiviteter för barn och ungdomar. Dessutom kommer Hell Ice Coffee finnas på plats och bjuda på sina produkter.

Övrigt
Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta oss på fotboll@oskfotboll.se

För besökare på Behrn Arena gäller dessa allmänna ordningsregler.

Varmt välkommen till Behrn Arena!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908