Två nya gratismatcher under 2024

Foto: Icon Photography / Kicki Nilsson

Vi vill att alla ska ha möjligheten att se elitfotboll live. Därför kommer vi att erbjuda fri entré till samtliga besökare på herrlagets hemmamatch mot GIF Sundsvall samt damlagets hemmamatch mot Malmö FF.

Efter förra årets succé med fri entré i samband med Behrn Arenas 100-årsfirande följer vi nu upp med två nya gratismatcher. För att alla örebroare ska kunna ha möjligheten att komma och se sitt favoritlag spela kommer vi till två hemmamatcher att erbjuda kostnadsfria biljetter för alla besökare. De matcher som innefattas är herrlagets match mot GIF Sundsvall lördagen den 31 augusti klockan 13:00 samt damlagets hemmamatch mot Malmö FF lördagen den 12:e oktober klockan 14:00.

Fri entré innebär att alla biljetter är kostnadsfria men att all publik måste fortfarande ha biljett för att komma in på arenan. Du som är årskortsinnehavare har givetvis din plats redan säkrad.

Att ha fri entré är endast möjligt tack vare att både företagspartners och privatpersoner valt att gå in och bidra ekonomiskt.

Vill du också vara med och stötta våra gratismatcher?
Som privatperson kan du bidra med 10, 25 eller 50 öre per åskådare på dessa gratismatcher. Du väljer själv om du vill vara med och stötta till herrlagets match, damlagets match eller båda två. Swishbetalning sker innan match och beräknas på att det kommer 8000 personer på Superettan-matchen samt 2000 personer på Elitettan-matchen.

Det innebär att du kan stötta med 800, 2000 eller 4000 kronor för att vara med och stötta herrlagets gratismatch eller 200, 500 eller 1000 kronor för att vara med och stötta fri entré till matchen i Elitettan. Självklart kan du vara med och bidra till båda matcherna genom att exempelvis swisha 5000 kronor för att stötta med 50 öre per åskådare i respektive match.

Swisha ditt bidrag till 123 355 98 61 och märk din swishbetalning med enkronan.

Som tack för ditt bidrag får du:
- Ditt namn i en tack-annons i Nerikes Allehanda.
- Ditt namn på storbildsskärmen under match.
- Ditt namn på ÖSK:s hemsida och sociala medier.

Vill du bidra som företag ber vi dig kontakta oss för att få mer information om vilka erbjudanden vi har för våra företagspartners.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på fotboll@oskfotboll.se

Tillsammans är vi allt!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908