MATCHDAG

SE ÖSK PÅ PLATS

varmt välkommen TILLBAKA!


Svensk Elitfotboll har fått förtroendet att under vissa former släppa in publik på våra arenor, något vi är väldigt tacksamma för. Vi ska naturligtvis tillsammans förvalta förtroendet och framför allt vara rädda om varandra i dessa tider. För att minimera smittspridning är det viktigt att alla bidrager till efterlevnad av de direktiv vi har att förhålla oss till – tänk därför på följande:

 • Gå inte på matchen om du känner dig det minsta förkyld/sjuk.
 • I det fall du insjuknar under pågående match måste du omgående lämna. För att underlätta eventuell smittspårning så måste personalen meddelas om vilken sektion och stol du satt på.
 • Kom i god tid till arenan. Följ arrangörens anvisningar gällande insläpp.
 • Håll ett tydligt avstånd till varandra vid köbildning – social distansering till närmsta person.
 • Värna personalens arbetsmiljö – håll social distansering.
 • Planera eventuella toalett- och kioskbesök på ett sådant sätt att social distansering hålls.
 • Följ och respektera de avspärrningar som finns på arenan.
 • Noggrann handhygien. Tvätta händerna ofta och noggrant med tvål och vatten.
 • Hosta eller nys i armvecket.
 • Undvik handskakningar och omfamningar.
 • Hemgång efter matchslut sker enligt arrangörens anvisningar för att undvika folksamlingar/trängsel.
 • Följ alltid arrangörens anvisningar gällande evenemanget.

biljetter

Med nuvarande restriktioner och krav på social distansering har ÖSK Fotboll möjlighet att släppa in ca 3800 åskådare till de allsvenska matcherna på Behrn Arena. För att vara garanterad att få se våra hemmamatcher på plats behöver du ha ett årskort. Se till att säkra din plats innan de tar slut.

Till varje hemmamatch ges årskortsinnehavare förtur att boka sin plats. Därefter öppnas möjligheten för övriga att köpa biljetter i mån av plats.

KÖP ÅRSKORT Öppnas i nytt fönster.

 

KÖP BILJETT Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Inför varje match kommer du som årskortsinnehavare att få ett mejl från oss med en länk där du kan boka dina digitala biljetter till matchen. Biljetten kommer att skickas digitalt via e-post och kommer att ange vilken entré som ska användas. Detta innebär att du inte kan använda ditt årskort vid inpassering på arenan, utan du måste använda din specifika biljett för matchen.

För att vi ska kunna säkerställa att vi följer de riktlinjer som finns kopplat till social distansering så kommer vi behöva sprida ut årskortsinnehavarna på samtliga läktare. Därför kommer du som årskortsinnehavare inför varje match gå in och bekräfta att du kommer vara på plats och välja en av de tillgängliga platserna på läktaren. Detta behöver ske inom tiden då förtur gäller för att du ska vara garanterad en plats. Men du som årskortsinnehavare kan fortfarande boka biljett så länge det finns platser kvar.

Har du inte bekräftat din plats under tiden då förtur gäller så har ÖSK möjlighet att sälja biljetten till annan person för att vi ska kunna säkerställa att vi har så mycket publik som möjligt på matchen. Försäljning av lösbiljetter till enskilda matcher sker i mån av plats.

Med de restriktioner som finns angående avstånd har vi möjlighet till en kapacitet på max 571 personer på Västra stå.

Vanliga frågor och svar kring årskort och biljetthantering hittar du här.

Entré

Arenan öppnas upp en timme före matchstart. För att undvika köbildning uppmanas alla besökare att komma i god tid inför matchen, dessutom används olika ingångar för olika sektioner. Var uppmärksam på vilken sektion du har din plats och vilken ingång du ska till. Personal vid ingångarna kommer hjälpa till så att du är vid rätt ingång.

Vi uppmanar alla åskådare att hålla avstånd och, i den mån det går, stanna kvar på sin plats under hela besöket. För besökare på Behrn Arena gäller dessa allmänna ordningsregler.

Entré 1: Sektion NA, E & D
Entré 2:
Sektion C & B
Entré 3:
Sektion A & A1
Entré 4: Sektion Q, R, S & T
Entré 5: Sektion N, N2, O, O2 & P
Entré 6: Sektion K, L, L2, M & M2
Entré 7: Västra Stå

Bortastå har en egen ingång för bortasupportrar i närheten av entré 5.

Uppdaterad arenakarta 2020

KIOSK & TOALETTER

Kiosker kommer att vara öppna under match och finns vid alla sektioner.

Publik hänvisas till de toaletter som finns vid deras läktarsektion. Det är ej tillåtet att använda en annan sektions toalett. Toaletterna städas inför varje match.

Tänk på att hålla avstånd vid eventuella köbildningar vid besök av kiosk eller toalett.

SOUVENIRER

Det största och bästa utbudet av ÖSK-souvenirer finns alltid att köpa online på oskshop.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Det kommer även att finnas en enklare souvenirshop utanför arenan under matchdagar.

Tänk på att hålla avstånd vid eventuella köbildningar.

Övrigt

Vid eventuella frågor hänvisar vi dig först och främst till Frågor och svar. Om du fortfarande har frågor vänligen kontakta oss på fotboll@oskfotboll.se eller 019-16 73 00 (öppet tor-fre 09.00-12.00).

ÖSK HEMMASTADION

Behrn arena

Invigdes år 1923
Rymmer 12 645 åskådare
105 x 68 meter

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908