Gå på match

Matcher 2021

MATCHDAG PÅ BEHRN ARENA 2021

Läget i publikfrågan är oförändrat sedan en tid tillbaka vilket innebär att det råder en begränsning om max åtta besökare på publika evenemang.

Urvalet av vilka åtta åskådare som får närvara på vilken match sker slumpvist bland de privatpersoner som köpt årskort till säsongen 2021 i det prioriterade första fönstret. En slumpmässig utlottning tar fram fyra årskortsinnehavare som i sin tur har möjlighet att ta med sig en person som också har årskort. Vinnarna kontaktas via telefon och e-post.

Dessutom kommer de företag som är med i Business Club och har tillgång till restaurangen att ha rätt att beträda den privata läktaren tillhörande Restaurang 4:e Våningen. För restaurangen och den tillhörande läktaren är det restaurangens tillstånd som gäller och de ligger utanför det arrangemang som ÖSK ansvarar för.

ÖSK följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att kunna arrangera säkra evenemang.

Vi hoppas att restriktionerna lättar upp under våren och att vi kan välkomna fler personer till våra hemmamatcher.

För frågor kring detta vänligen skicka e-post till fotboll@oskfotboll.se

SPELSCHEMA HERR 2021


SPELSCHEMA DAM 2021

Vilken sektion passar dig?

FAMILJELÄKTAREN

Det självklara valet för alla familjer.

VÄSTRA STÅ

Kubanernas hem. En plats för dig som vill leva ut, sjunga och skapa en fantastisk stämning när ÖSK spelar.


PARTNERLÄKTAREN

Det självklara valet för dig och ditt företag. Här kombinerar du fotbollsupplevelsen med Örebros starkaste nätverk. Kontakta en av våra säljare så berättar vi mer om våra paket.

LEVANDE SITTPLATS

På Sektion K är medelåldern lite högre än i klacken. En sittplatssektion för dig som gillar att leva ut under matchen. Undvik den här sektionen om du störs av folk som ställer sig upp och sjunger.

Laget

Bortasupporter?

ÖSK Fotboll hälsar gästande supportrar varmt välkomna till Behrn Arena och Örebro. Stämningen är en vital del av fotbollsupplevelsen och vi ser positivt på att ha många supportrar till gästande lag på plats.

ÖSK HEMMASTADION

Behrn arena

Invigdes år 1923
Rymmer 12 645 åskådare
105 x 68 meter

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908