GDPR

General data protection regulations

vi skyddar dina personuppgifter

GDPR står för General Data Protection Regulation och är en dataskyddslag som började gälla inom EU den 25 maj 2018. GDPR ersatte då den svenska personuppgiftslagen (PUL).

Det är viktigt för oss som klubb och på föreningen Svensk Elitfotboll att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den data vi sparar hos oss.

ÖSK Integritetspolicy Pdf, 1.1 MB, öppnas i nytt fönster.

ÖSK Användarvillkor Öppnas i nytt fönster.

Vårt mål att skapa en så bra fotbollsupplevelse som möjligt för dig. Vi behöver därför dina personuppgifter för att kunna kommunicera med dig och för att du ska kunna använda våra digitala tjänster.

GDPR-lagen innebär att du som kund har ett antal rättigheter. Du har bland annat rätt att beställa hem ett registerutdrag med dina uppgifter som vi har om dig, som t.ex. namn och kontaktuppgifter samt din köphistorik.

Om du vill veta mer om dina rättigheter eller hur Svensk Elitfotboll hanterar dina personuppgifter vänligen läs ÖSK:s integritetspolicy ovan eller besök:

http://www.svenskelitfotboll.se/allmanna-villkor/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

http://www.svenskelitfotboll.se/integritetspolicy/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

ÖSK:s kontaktperson rörande GDPR: Annica Arvidsson, annica.arvidsson@oskfotboll.se.

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908