Fanny Schulstad förstärker ÖSK:S ORGANISATION

ÖSK Fotboll försärker sin organisation på kontoret med Fanny Schulstad som rekryterats in som ny säljare. Fanny påbörjar sin nya tjänst idag och vi hälsar henne varmt välkommen till klubben.

Fanny Schulstad kommer senast från rollen som Head of Marketing på We Are Padel. Hon har även erfarenhet från bland andra Röhnisch Sportswear AB, L'Oréal och Erik Olsson Fastighetsförmedling. Utöver den civila karriären har Fanny även elitkarriärer i både innebandy och fotboll bakom sig och tillhör idag Sverige-eliten i långdistanslöpning.

Nu påbörjar Fanny en tjänst som säljare på ÖSK Fotboll där hon tillsammans med Gabriel Åbom och Daniel Wickström kommer arbeta med klubbens partner- och företagsförsäljning.

– Jag är otroligt glad och stolt att få bli en del av ÖSK och tiden för detta hade inte kunnat vara bättre. Klubben har gjort en nystart och står nu inför en spännande framtidsresa. Jag hoppas kunna vara med och bidra till att bygga upp en långsiktigt stark grund med en stark identitet och ett varumärke som skall ta oss mot sportsliga framgångar, säger Fanny Schulstad.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908