Utställning av klassiska ÖSK-bilder på Scandic Grand i Örebro

Under våren kommer vi tillsammans med vår samarbetspartner Scandic att ställa ut klassiska ÖSK-bilder. Platsen för utställningen är Scandic Grand på Fabriksgatan 21-23 i Örebro. Utställningen startar med ett vernissage fredagen den 17 mars där vi samtidigt kommer ha en After Work.

Örebro SK grundades den 28 oktober 1908 och har funnits i över 114 år. Vi är stolta över vår historia och allt som hänt under alla dessa år. Därför är vi nu glada att kunna bjuda in alla örebroare till att ta del av vår historia genom en utställning av klassiska ÖSK-bilder. Utställningen kommer äga rum på Scandic Grand i Örebro med start fredagen den 17 mars. Utspritt i hotellets lobby kommer det finnas bilder med historiska nedslag som visar klubbens resa genom åren och några av de allra största som burit den svartvita tröjan.

På öppningsdagen kommer vi tillsammans med vår partner Scandic att hålla ett vernissage. Portarna öppnas 16:00 och därefter är det drop-in under hela kvällen. Runt 17:30 kommer ÖSK:s styrelseordförande Lars Larsen officiellt inviga utställningen ihop med Scandic Grands VD Anders Johansson. Under kvällen kommer du även kunna köpa souvenirer och mingla med inbjudna ÖSK-legender. Scandic kommer även att ha fina priser i baren för alla ÖSK:are. Det kommer att bli en trevlig After Work och vi hoppas att många vill komma och inviga utställningen tillsammans med oss.

Ingen föranmälan krävs utan det är bara att dyka upp. Du behöver inte heller vara medlem i ÖSK för att närvara. Alla med svartvitt hjärta är välkomna till denna AW-kväll på Scandic Grand i Örebro.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908