Sara Sandberg förlänger med ÖSK Fotboll

Foto: Retouched Reality / Daniel Lubner

Under årets säsong gjorde Sara Sandberg 25 mål på 19 seriematcher och vann med det skytteligan i Division 1 Norra Götaland. Nu står det klart att Sara har förlängt sitt avtal med ÖSK Fotboll och kommer att spela i den svartvita tröjan även 2022.

– Det känns fantastiskt roligt att förlänga med ÖSK. Jag har stort förtroende för klubben och den målsättningen vi har. Jag tror vi kommer ha en väldigt rolig och bra säsong, säger Sara Sandberg.

– Vi är otroligt glada att Sara förblir ÖSK-spelare även säsongen 2022. Hon kommer med sin snabbhet, målfarlighet och karaktär vara en viktig spelare för oss under säsongen. Sara var seriens skyttedrottning och blev även framröstad till ÖSK:s bästa spelare under säsongen. I stark konkurens är vi stolta över att ha tecknat ett avtal som sträcker sig över nästa säsong, säger Axel Kjäll, Fotbollschef i ÖSK Fotboll.

Kom ihåg att med vårt nya årskort i din hand går du in på både damernas och herrarnas hemmamatcher säsongen 2022. Köp ditt årskort här. Öppnas i nytt fönster.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908