Säsongens priser utdelade i herr- och damlaget

Det har blivit dags att summera säsingen 2021 och dela ut säsongens priser till herr- och damlaget. Priset för årets mål är utsett av supportrarna medan priset för årets spelare utses genom att supportrar och spelare får rösta. Se alla priser och vinnare nedan.

Årets målskytt
Årets målskytt i damlaget är Sara Sandberg. Med sina 25 mål på 19 matcher är hon inte bara bäst i ÖSK, utan även i hela serien.

På herrsidan går priset till Deniz Hümmet som hann sätta dit fem allsvenska mål innan han lämnade i somras.

Årets mål
I herrlaget går priset till David Seger för sitt mål mot IK Sirius.

I damlaget går priset till Ebba Mannfolk för sitt långskott mot Rynninge IK.

Se alla målen som var nominerade här.

Årets supporter
Årets supporter tilldelas Max Riipi. Max har varit aktiv på Västra Stå i närmare 20 år och oavsett vart vi har spelat i landet är han alltid på plats. Det är sällan man ser en bild på klacken utan att Max syns med en flagga i sin hand. Han lever och andas ÖSK varje dag och spenderar dessutom oändligt många timmar för Örebro Tifo. Max är en av personerna som bidragit till den växande supporterkulturen för Örebro Sportklubb och är uppskattad av många tack vare sitt driv och engagemang.

Årets spelare
Dennis Collander var given etta bland både supportrar och lagkamrater och vinner priset på herrsidan.

Skytteligavinnaren Sara Sandberg plockar hem sitt andra pris för säsongen när hon även röstats fram till årets spelare i damlaget.

ÖSK Fotboll säger stort grattis till vinnarna och tack till alla er som röstat.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908