Supporterinformation: Dubbelmatch på Behrn Arena

Foto: MSUN / Mikael Sundberg

Söndagen den 22 augusti kommer både herr- och damlaget spela match på Behrn Arena. Damlaget möter IFK Hallsberg kl. 13:00 och herrlaget spelar mot IK Sirius kl. 17:30. Biljetter kostar 100 kr och ger dig inträde till båda matcherna. Det totala priset är 100 kronor oavsett om du väljer att gå på båda matcherna eller bara en av dem. Här kan du ta del av viktig information för dig som ska se matcherna på plats.

KÖP BILJETT Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


ÖSK - IFK Hallsberg, kl. 13:00

Arenan öppnar upp en timme innan avspark. Entré för denna match sker via ingången i mitten av den norra läktaren mot uppvisande av giltig biljett. Väl inne på arenan är det onumrerade platser som gäller och du behöver alltså inte sitta på den plats som står på din biljett. Tänk på att hålla avstånd och respektera social distansering. Max 8 personer per sällskap.

Vi rekommenderar dig att i första hand köpa biljett online. Har du inte köpt biljett i förhand finns även möjligheten att köpa biljett på plats i vår biljettlucka (gäller endast om det finns biljetter kvar) som är öppen 12.00 – 13.00.

Om du endast vill se damernas match utan att få tillgång till herrarnas match finns även möjligheten att betala med swish direkt i entrén. Vill du även ha biljett till herrarnas match behöver du dock köpa biljett online eller i biljettluckan.

Medlemmar i ÖSK Fotboll går in gratis på damlagets matcher vid uppvisande av medlemskort.

Under matchen kommer det att finnas möjlighet att handla i våra kiosker. Tänk på att hålla avstånd vid eventuella köbildningar vid besök av kiosk eller toalett.

Efter matchen behöver all publik lämna arenan. Detta för att vi ska kunna säkerställa de sista förberedelserna inför herrlagets allsvenska match.

ÖSK-shopen kommer finnas på plats utanför arenan under dagen och ge alla supportrar möjligheten att köpa ÖSK-souvenirer.

Mellan matcherna rekommenderar vi att du besöker vår partner Restaurang Brödernas, beläget vid den östra läktaren. Där kommer det att erbjudas ett bra pris på mat och dryck för alla ÖSK:are och vid 16:30 har vi ett mellansnack med vår Fotbollschef Axel Kjäll.

Priser Brödernas (gäller endast den 22/8)
100g hamburgare + fries och dip – 99 kr
Dagens ÖSK-öl Norrlands guld 40cl – 49 kr

ÖSK - IK Sirius, kl. 17:30

Till denna match öppnar vi entréerna kl. 16:30. Vi rekommenderar dig att i första hand köpa biljett online. Har du inte köpt biljett i förhand finns även möjligheten att köpa biljett på plats i vår biljettlucka (gäller endast om det finns biljetter kvar) från kl. 16:00.

För att undvika köbildning uppmanas alla besökare att komma i god tid inför matchen, dessutom används olika ingångar för olika sektioner. Var uppmärksam på vilken sektion du har din plats och vilken ingång du ska till. Personal vid ingångarna kommer hjälpa till så att du är vid rätt ingång. Det kommer också finnas publikvärdar på läktaren som kan hjälpa dig hitta din plats och besvara eventuella frågor.

Vi uppmanar alla åskådare att hålla avstånd och, i den mån det går, stanna kvar på sin plats under hela besöket. För besökare på Behrn Arena gäller dessa allmänna ordningsregler.

Entré 1: Sektion NA, E & D
Entré 2: Sektion C & B
Entré 3: Sektion A & A1
Entré 4: Sektion Q, R, S & T
Entré 5: Sektion N, N2, O, O2, P
Entré 6: Sektion K, L, L2, M & M2
Entré 7: Västra Stå

Bortastå har en egen ingång för bortasupportrar i närheten av entré 5.

Kiosker kommer att vara öppna under match och finns vid alla sektioner.

Publik hänvisas till de toaletter som finns vid deras läktarsektion. Det är ej tillåtet att använda en annan sektions toalett. Toaletterna städas inför varje match.

Tänk på att hålla avstånd vid eventuella köbildningar vid besök av kiosk eller toalett.

Övrigt

Vid eventuella frågor hänvisar vi dig först och främst till Gå på match samt Frågor och svar. Om du fortfarande har frågor vänligen kontakta oss på fotboll@oskfotboll.se. Vi försöker besvara alla frågor så snabbt vi kan.

Svensk Elitfotboll har fått förtroendet att under vissa former släppa in publik på våra arenor, något vi är väldigt tacksamma för. Vi ska naturligtvis tillsammans förvalta förtroendet och framför allt vara rädda om varandra i dessa tider. För att minimera smittspridning är det viktigt att alla bidrager till efterlevnad av de direktiv vi har att förhålla oss till – tänk därför på följande:

 • Gå inte på matchen om du känner dig det minsta förkyld/sjuk.
 • I det fall du insjuknar under pågående match måste du omgående lämna. För att underlätta eventuell smittspårning så måste personalen meddelas om vilken sektion och stol du satt på.
 • Kom i god tid till arenan. Följ arrangörens anvisningar gällande insläpp.
 • Håll ett tydligt avstånd till varandra vid köbildning – social distansering till närmsta person.
 • Värna personalens arbetsmiljö – håll social distansering.
 • Planera eventuella toalett- och kioskbesök på ett sådant sätt att social distansering hålls.
 • Följ och respektera de avspärrningar som finns på arenan.
 • Noggrann handhygien. Tvätta händerna ofta och noggrant med tvål och vatten.
 • Hosta eller nys i armvecket.
 • Undvik handskakningar och omfamningar.
 • Hemgång efter matchslut sker enligt arrangörens anvisningar för att undvika folksamlingar/trängsel.
 • Följ alltid arrangörens anvisningar gällande evenemanget.

Varmt välkomna till ÖSK:s matcher!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908