Biljettinformation: ÖSK - AIK

Foto: Bildbyrån / Johan Bernström

ÖSK Fotboll kommer att kunna släppa in och välkomna cirka 3800 åskådare under den allsvenska hemmamatchen mot AIK måndagen den 26 juli. Årskortsinnehavare har haft förtur att hämta ut biljetter till matchen. Från och med idag kommer medlemmar, partners och årskortsinnehavare kunna köpa kvarvarande biljetter.

ÖSK vill sälja så många biljetter som möjligt till våra egna supportrar. Genom att erbjuda biljetter till medlemmar, partners och årskortsinnehavare ger vi de närmast klubben chansen att komma och ta med andra örebroare till matchen.

Vänligen notera att klacken är tillbaka på Västra stå denna match. Det finns ett fåtal biljetter kvar på ståplats, övriga supportrar som vill sjunga och vara en del av stämningen rekommenderas att välja levande sittplats på sektion K och L.

Det kommer även att säljas biljetter till bortasektionen. För information om dessa biljetter hänvisar vi er till AIK Fotboll som hanterar fördelning av biljetterna.

Hur köper jag som medlem, partner eller årskortsinnehavare biljetter till hemmamatchen mot AIK 26 juli?
Du har fått ett mejl med en länk till biljettsidan. Där kommer du ges möjligheten att köpa upp till 8 biljetter per person. Du väljer platserna, genomför köpet och får dina biljetter digitalt. Observera att du endast kan göra ett köp per person, dvs att du inte kommer kunna använda din personliga kod mer än en gång. Se därför till att säkerställa hur många biljetter du faktiskt ska köpa innan du genomför bokningen. Om du inte har fått mejlet ber vi dig att först och främst kolla din skräppost. Om du fortfarande inte kan hitta mejlet kontaktar du oss på fotboll@oskfotboll.se eller 019-16 73 00 (öppet tor-fre 09.00-12.00).

Årskort är fortfarande det enda sättet att garantera dig en plats på våra hemmamatcher. Se till att säkra din plats redan idag på oskfotboll.se/2021.

Mer praktisk information kring matchdagen på Behrn Arena hittar du på oskfotboll.se/ga-pa-match.

Vid eventuella frågor hänvisar vi dig först och främst till Frågor och svar. Om du fortfarande har frågor vänligen kontakta oss på fotboll@oskfotboll.se eller 019-16 73 00 (öppet tor-fre 09.00-12.00).

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908