U21: Uddamålsförlust mot Degerfors

Foto: Bildbyrån / Johan Bernström

I dagens U21-match borta mot Degerfors IF blev det förlust för ÖSK med 3-2. Hemmalaget tog ledningen i den första halvleken och utökade två gånger om i den andra. ÖSK lyckades dock sätta två reduceringar och gick för en kvittering, men matchen slutade tyvärr med 0 poäng för de svartvita.

Paul Olausson, Assisterande tränare ÖSK Fotboll:
– Vi möter ett Degerfors som mönstrade ett ganska starkt lag. Vi startar bra första 15-20 minuterna och har ett par lägen där framförallt Björndahl får ett bra läge men nicken går rakt på målvakten. Degerfors tar därefter över matchen och får utdelning efter ett inlägg där de smäller in bollen vid första stolpen. De har ytterligare några farliga lägen men Leijon gör flera fina räddningar för oss. Vi får ett par riktigt bra omställningar där vi är nära att kvittera men Vallbergs skott går i stolpen.

– Matchen är hyfsat jämn i andra halvlek men ett litet övertag för Degerfors. De gör 2-0 på hörna och får senare en straff till 3-0. Vi ger inte upp utan reducerar till 1-3 efter en hörna. Lite senare pressar Milleskog förtjänstfullt och vinner bollen till Björndahl som sätter 2-3. Vi jagar en kvittering men kommer inte närmre. Eloge till killarnas inställning att de inte ger sig utan jobbar hela vägen för en kvittering.

Degerfors U21 - ÖSK U21
Resultat: 3-2 (1-0)
Mål: Adhavan Rajamohan (20', 70'), Tufve Östlund (57'), Erik Björndahl (81', 90')

Truppen:
Gustav Leijon (mv)
Erik Björndahl
Jake Larsson
Niclas Bergmark
Noel Milleskog
Anton Ingves
Johannes Danho
Samet Burgaj (mv)
Oscar Windahl
Fredrik Furst
Elton Vallberg
William Kuyumcu
Robin Damström
Viggo Svedin
Jonathan Johnsson
Gabriel Rasimovic
David Kanto
Emanuel Swedi

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908