Nu kan du med årskort hämta biljetter till hemmamatchen mot AIK

Nu kan du med årskort hämta ut dina digitala biljetter till hemmamatchen mot AIK måndagen den 26 juli kl. 19:00. Du har fått ett mejl med instruktioner och behöver hämta ut dina biljetter senast 5 dagar innan match.

För att vi ska kunna säkerställa att vi följer de riktlinjer som finns kopplat till social distansering så kommer vi behöva sprida ut årskortsinnehavarna på samtliga läktare. Därför kommer du som årskortsinnehavare inför varje match gå in och bekräfta att du kommer vara på plats och välja en av de tillgängliga platserna på läktaren. Detta behöver ske senast 5 dagar innan match. Har du inte bekräftat din plats vid detta tillfälle så har ÖSK möjlighet att sälja biljetten till annan person för att vi ska kunna säkerställa att vi har så mycket publik som möjligt på matchen.

Inför matchen mot AIK har maxkapaciteten utökats och vi kommer att kunna välkomna cirka 3800 åskådare. Västra stå har utökats till 571 platser och du som har ett årskort på ståplats kommer därmed att hämta ut en biljett till Västra stå.

Du som har ett årskort på sittplats väljer en sittplats på valfri sektion utifrån tillgänglighet. Det kommer vara först till kvarn-principen som gäller för våra årskortsinnehavare, men samtliga årskortsinnehavare som bokar sin plats senast 5 dagar innan match är garanterad en plats.

Svar på de vanligaste frågorna hittar du här.

Hur hämtar jag ut mina biljetter till hemmamatchen mot AIK 26 juli?
Årskortsinnehavare har fått ett mejl med en länk till biljettsidan där du väljer din plats och hämtar ut dina digitala biljetter. Om du inte har fått mejlet från oss ber vi dig att först och främst kolla din skräppost. Om du fortfarande inte kan hitta mejlet kontaktar du oss på fotboll@oskfotboll.se eller 019-16 73 00 (öppet tor-fre 09.00-12.00).

Sista dag för att hämta ut dina digitala biljetter till hemmamatchen mot AIK är onsdagen den 21 juli klockan 23:59.

Mer praktisk information kring matchdagen på Behrn Arena hittar du under fliken Gå på match.

Vid eventuella frågor hänvisar vi dig först och främst till frågor och svar. Om du fortfarande har frågor vänligen kontakta oss på fotboll@oskfotboll.se eller 019-16 73 00 (öppet tor-fre 09.00-12.00).

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908