Information om biljettsläpp: ÖSK - Hammarby

ÖSK Fotboll kommer att kunna släppa in och välkomna cirka 2500 åskådare under den allsvenska hemmamatchen mot Hammarby IF söndagen den 18 juli. Årskortsinnehavare har sedan tidigare haft möjlighet att hämta ut biljetter till matchen. Från och med onsdag 14 juli kommer medlemmar, partners och årskortsinnehavare kunna köpa kvarvarande biljetter.

ÖSK Fotboll kommer sälja kvarvarande biljetter till våra egna supportrar. Detta innebär i första hand att klubbens medlemmar, partners och årskortsinnehavare ges en möjlighet att få tag i biljetterna, med start onsdagen den 14 juli.

Hur köper jag som medlem, partner eller årskortsinnehavare biljetter till hemmamatchen mot Hammarby 18 juli?
Du kommer få ett mejl under morgondagen med en länk till biljettsidan. Där kommer du ges möjligheten att köpa upp till 8 biljetter per person. Du väljer platserna, genomför köpet och får dina biljetter digitalt. Observera att du endast kan göra ett köp per person, dvs att du inte kommer kunna använda din personliga kod mer än en gång. Se därför till att säkerställa hur många biljetter du faktiskt ska köpa innan du genomför bokningen. Om du inte har fått mejlet innan onsdagens eftermiddag ber vi dig att först och främst kolla din skräppost. Om du fortfarande inte kan hitta mejlet kontaktar du oss på fotboll@oskfotboll.se eller 019-16 73 00 (öppet tor-fre 09.00-12.00).

ÖSK vill sälja så många biljetter som möjligt till våra egna supportrar. Genom att erbjuda biljetter till medlemmar, partners och årskortsinnehavare ger vi de närmast klubben chansen att ta med andra örebroare till matcherna.

Årskort är fortfarande det enda sättet att garantera dig en plats på våra hemmamatcher. Vi har cirka 300 årskort kvar till försäljning. Se till att säkra din plats redan idag på oskfotboll.se/2021.

Mer praktisk information kring matchdagen på Behrn Arena hittar du på oskfotboll.se/ga-pa-match.

Vid eventuella frågor hänvisar vi dig först och främst till Frågor och svar. Om du fortfarande har frågor vänligen kontakta oss på fotboll@oskfotboll.se eller 019-16 73 00 (öppet tor-fre 09.00-12.00).

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908