Sista dagen för årskortsinnehavare att boka biljetter

Idag, tisdag 13 juli, fram till klockan 23:59 är sista chansen för dig som årskortsinnehavare att hämta ut dina digitala biljetter till söndagens hemmamatch mot Hammarby IF.

För att vi ska kunna säkerställa att vi följer de riktlinjer som finns kopplat till social distansering så kommer vi behöva sprida ut årskortsinnehavarna på samtliga läktare. Därför kommer du som årskortsinnehavare inför varje match gå in och bekräfta att du kommer vara på plats och välja en av de tillgängliga platserna på läktaren. Detta behöver ske senast 5 dagar innan match. Har du inte bekräftat din plats vid detta tillfälle så har ÖSK möjlighet att sälja biljetten till annan person för att vi ska kunna säkerställa att vi har så mycket publik som möjligt på matchen.

All väsentlig information och svar på de vanligaste frågorna hittar du här.

Hur hämtar jag ut mina biljetter till hemmamatchen mot Hammarby 18 juli?
Årskortsinnehavare har fått ett mejl med en länk till biljettsidan där du väljer din plats och hämtar ut dina digitala biljetter. Om du inte har fått mejlet från oss ber vi dig att först och främst kolla din skräppost. Har du nyligen införskaffat ditt årskort kan det dröja ytterligare någon dag innan du får mejlet skickat till dig. Om du fortfarande inte kan hitta mejlet kontaktar du oss på fotboll@oskfotboll.se eller 019-16 73 00 (öppet tor-fre 09.00-12.00).

Sista dag för att hämta ut dina digitala biljetter till hemmamatchen mot Hammarby är tisdagen den 13 juli klockan 23:59.

Mer praktisk information kring matchdagen på Behrn Arena hittar du här.

Vid eventuella frågor hänvisar vi dig först och främst till frågor och svar. Om du fortfarande har frågor vänligen kontakta oss på fotboll@oskfotboll.se eller 019-16 73 00 (öppet tor-fre 09.00-12.00).

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908