Ny tjänst – alla höjdpunkter direkt i mobilen

Tillsammans med Svensk Elitfotboll och de andra klubbarna i Allsvenskan och Superettan lanserar vi Highlights Plus, en tjänst där du kan se matchavgörande händelser från alla våra matcher utan fördröjning direkt i mobilen.

Det kostar 35 kronor i månaden, helt utan bindningstid och som grädde på moset går överskottet från ditt abonnemang till ÖSK Fotboll som ett extra stöd.

Så funkar det
Med Highlights Plus kan du följa alla matcher i Allsvenskan och Superettan direkt i vår app ÖSK Live. Så fort det blir mål eller andra matchavgörande händelse får du en notis i mobilen. Du kan direkt se klippet, helt utan fördröjning. Vill eller kan du inte använda appen går det precis lika bra att se klippen direkt på highlights.allsvenskan.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller highlights.superettan.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster direkt i webbläsaren – på dator, surfplatta eller telefon.

Så skaffar du Highlights Plus
checkout.svenskelitfotboll.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster tecknar du ett abonnemang. Där kommer du först att få skapa ett Fotbollskonto (om du inte redan har det) och sedan aktivera Highlights Plus. Det kostar som sagt 35 kronor i månaden, helt utan bindningstid och överskottet från ditt abonnemang går tillbaka till klubben.

Tack för ditt stöd!

KÖP HIGHLIGHTS PLUS HÄRlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908