Länsförsäkringar Bergslagen – Ny nyckelpartner till ÖSK Dam i utökat samarbete med ÖSK Fotboll

Idag kan vi stolt presentera nyheten att vår mångåriga samarbetspartner Länsförsäkringar Bergslagen valt att utöka sitt redan starka engagemang i ÖSK Fotboll genom att från och med 2021 bli nyckelpartner för ÖSK Fotbolls damer.

Länsförsäkringar Bergslagen har under många år varit en stark samarbetspartner till ÖSK. Med ett stort hjärta för lokalsamhället har Länsförsäkringar Bergslagen under flera år haft sin självklara plats på herrarnas matchställ. Nu växlar man upp sitt engagemang ytterligare genom att från och med 2021 bli nyckelpartner för ÖSK Fotbolls damer. Således kommer de förutom sin givna plats på herrarnas matchshorts även att synas på damernas matchställ.

– Länsförsäkringar Bergslagen är en fantastisk partner att arbeta tillsammans med. Med sitt genuina engagemang för både Örebros närings- och föreningsliv har Länsförsäkringar starkt bidragit till en positiv utveckling för både ÖSK och Örebro. Jag är mycket glad att vi kan fortsätta och fördjupa detta samarbete och ser med spänning fram emot ett roligt och givande år tillsammans, säger Johanna Jansson, säljare ÖSK Fotboll.

– Vi stöttar det som betyder något för våra kunder. Elitidrott är viktigt för en ort eller stad, då det bygger stolthet och bidrar med ökad gemenskap och tillhörighet för många invånare. Vi tycker ÖSK driver en fantastiskt bra verksamhet och vi är jätteglada att vi kan utöka vårt samarbete, säger Sofia Norrby, Försäkringschef, Länsförsäkringar Bergslagen.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908