ÖSK förlänger med Daniel Björnquist

Foto: Bildbyrån / Josefine Loftenius

ÖSK Fotboll och Daniel Björnquist är överens om en förlängning av spelarens avtal. Det nya kontraktet innebär att Björnquist stannar i klubben till och med säsongen 2022.

– Dajjes erfarenhet, proffsighet och egenskaper på planen är viktiga för Örebro SK och lagets fortsatta utveckling. Efter ett tufft år 2020 är han nu tillbaka på en nivå som vi lärt känna under tidigare säsonger och det känns väldigt bra att kunna förlänga avtalet med honom, säger ÖSK Fotbolls Manager Axel Kjäll.

Daniel Björnquist, född 1989, började spela fotboll i Sköllersta men gick sedan över till ÖSK Ungdom. Efter att ha spelat i BK Forward mellan 2012-2013 tog han klivet över till ÖSK där han spelade 95 matcher fram till 2016. Året därpå gick Björnquist till AFC Eskilstuna men kom tillbaka hem till Sportklubben inför säsongen 2018. Totalt har han spelat 137 allsvenska matcher i den svartvita tröjan.

– Det känns fantastiskt bra att signa ett nytt avtal. ÖSK är min klubb och jag älskar laget, supportrarna och staden. Jag kommer ge allt för att hjälpa klubben både på och utanför planen. Under de kommande åren ser jag fram emot att vi som lag ska ta nästa steg och nå högre höjder tillsammans. Med min erfarenhet vill jag även hjälpa de yngre spelarna i truppen att utvecklas, säger Daniel Björnquist.

Daniel Björnquist
Född: 1989-01-08
Position: Försvarare/Ytterback/Wingback
Tidigare klubbar: BK Forward, AFC Eskilstuna

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908