Nu kan du designa årskortet 2021

Vi har smygstartat med försäljningen av årskort för säsongen 2021 och precis som förra året har du nu chansen att vara med och utforma kortets utseende. Nästa säsong hoppas vi att kortet kommer till mer användning.

Ta chansen att sätta din kreativa prägel på kommande säsongs årskort och skicka in ditt designförslag. ÖSK:s marknadsteam kommer i januari välja ut sin favorit bland de inkomna förslagen. Den vinnande designen kommer att pryda samtliga årskort för privatpersoner under säsongen 2021 och kreatören bakom förslaget får ett kostnadsfritt årskort på stå- eller sittplats.

Det här ska du tänka på när du gör din design:

Storlek
Årskortets storlek är 86 mm x 54 mm. Du väljer själv om du vill ha ett stående eller liggande motiv. Det är endast kortets framsida som ska designas – baksidan på kortet är vitt och där kommer biljettinformation att tryckas.

Bara ditt eget material
Använd inte foton, symboler eller mönster som är någon annans immateriella egendom.

Årtal
Årtalet 2021 ska finnas med i någon form på årskortet.

ÖSK-känsla
Designen ska utstråla ÖSK och vara förenlig med föreningens värdegrund. Helst ska färgerna svart och vitt finnas med i designen.

Över 18 år för att delta
För att kunna delta måste du vara över 18 år gammal. Be annars målsman att skicka in ditt förslag åt dig.

Skicka in
Skicka ditt designförslag i jpg-, ai-, eller pdf-format till fotboll@oskfotboll.se med ämnesraden ”Årskort Design 2021” senast söndagen den 10 januari 2021. Ange även namn, telefonnummer och adress i mailet.

Vi ser fram emot att få in ditt förslag för årskortet 2021!

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908