Select blir ÖSK Fotbolls nya materialleverantör

Inför säsongen 2021 väljer ÖSK Fotboll att skriva ett samarbetsavtal med Select Sport. Avtalet, som sträcker sig över fyra år, innebär att Select kommer att leverera match- och träningskläder, bollar och annat träningsmaterial till klubbens senior- och akademilag.

ÖSK Fotboll har under året gjort en ordentlig översyn över vilken eller vilka leverantörer vi ska jobba med när det gäller dräkt, träningskläder och material när avtalet med mångåriga samarbetspartnern Puma löper ut vid årsskiftet.

För ÖSK Fotboll är det viktigt att samarbeta med ett starkt varumärke som kan leverera högkvalitativa produkter samt erbjuda klubben de mest fördelaktiga avtalen. Efter en gedigen process har klubben valt Select – ett stort och välkänt varumärke med positiva omdömen och referenser från klubbar som arbetar med dem runt om i Sverige.

– Vi är glada över att gå in i detta samarbete. Select är ett entreprenöriellt, framåtlutat företag med stor vana att leverera på allra högsta nivå inom flera idrotter. Vi kommer jobba aktivt gemensamt över tid för att skapa starka kollektioner som uppskattas av såväl spelare som supportrar, säger Simon Åström, vd ÖSK Fotboll.

Select är officiella leverantörer till Allsvenskan i och med ligabollen som används i alla allsvenska matcher. De samarbetar med flera lag i Allsvenskan och Superettan och har långvariga samarbeten med aktörer på yttersta elitnivå i flera sporter. Det fyraåriga avtalet innebär nu att Select kommer att leverera match- och träningskläder samt annat träningsmaterial till ÖSK Fotbolls herr-, dam- och akademilag.

– Det ska bli fantastiskt roligt att samarbeta med denna klassiska allsvenska klubb, säger Anders Grähs, Key Account Manager på Select.

– Vi har satsat hårt på vår Teamwear-kollektion och etablerat oss på högsta nivå i våra samarbeten med flera elitklubbar varav ÖSK Fotboll blir en av de mest framträdande. En av många anledningar till att ÖSK Fotboll är så intressant för Select är deras satsning på damfotbollen, då vi ser jämställdhet inom fotboll som ett viktigt utvecklingsområde.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908