Bästa julklappen till en ÖSK-supporter – Årskort 2021

Som en liten smygstart på vår kommande årskortslansering kan du redan nu köpa årskort för säsongen 2021 (som vi tror och hoppas blir mer normal än 2020). Till dig själv eller någon annan som brinner för ÖSK.

Vi vet ännu inte hur säsongen 2021 kommer att se ut och när vi kan välkomna dig tillbaka till Behrn Arena. Men vi vill redan nu erbjuda dig möjligheten att köpa ditt årskort och stötta klubben kommande säsong.

Vi både hoppas och tror att det kommer vara möjligt med publik även om det skulle vara med viss begränsning inledningsvis. Nytt för i år är att de som köper sitt årskort innan 31 januari har förtur till biljetter om en match spelas med begränsad publik.

För de matcher som eventuellt spelas utan publik garanteras du med årskort pengarna tillbaka för den specifika matchen - läs mer om villkoren för ditt årskort här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Ditt stöd betyder otroligt mycket för oss.

Årskort säsongen 2021:
Sittplats: 2499 kr
Ståplats: 999 kr
Barn 4-12 år: 499 kr (gäller sitt- och ståplats)

Årskortet går endast att köpa online för tillfället, eftersom vårt kontor är stängt. Vi hoppas kunna öppna upp så fort restriktionerna lättar. Här kan du köpa ditt årskort Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

För dig som hade ett årskort säsongen 2020 har ett e-postmeddelande skickats med instruktioner om hur du förnyar ditt årskort.

Om du har några frågor eller funderingar kring årskortet är du alltid välkommen att kontakta oss på fotboll@oskfotboll.se

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908