Så kan du se säsongsavslutningen på plats på Behrn Arena

Regeringens lättnader i publikrestriktionerna träder i kraft den 1 november. ÖSK Fotboll har beslutat att spela våra två återstående hemmamatcher på Behrn Arena med publik och kommer att släppa in 300 åskådare per match. Klubben väljer att lotta ut biljetterna till årskortsinnehavare och partners med årskort.

ÖSK Fotboll har beslutat, efter att ha övervägt flera alternativ, att det mest rättvisa är att lotta ut biljetterna till våra årskortsinnehavare och partners med årskort. Fördelningen mellan privata årskort och partners kommer att vara procentuellt av det totala antalet årskortsinnehavare och partners säsongen 2020. Om man blir tilldelad biljett till en match kommer man att försvinna från urvalet till nästa match.

Partners kommer att meddelas separat om hur deras biljetter lottas ut.

Hur ska jag som privatperson gå tillväga för att vara med i utlottningen?
Vi har skickat ett mail till våra årskortsinnehavare med länk till ett formulär där du anmäler ditt intresse. Om du inte har fått mailet från oss ber vi dig att först och främst kolla din skräppost. Om du vill göra en intresseanmälan men inte har en e-postadress kontaktar du oss på 019-16 73 00 (öppet mån-fre 09.00-12.00).

Sista dag för intresseanmälan är måndag 2 november klockan 12:00.

Mer praktisk information om evenemanget, inpassering och placering på Behrn Arena meddelas vid senare tillfälle.

De årskortsinnehavare som lottas fram kommer att meddelas via mail med mer information om hur man hämtar ut sin biljett.

Vid frågor, vänligen kontakta oss på fotboll@oskfotboll.se eller 019-16 73 00

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908