Fyra ÖSK-spelare kallade till landslagsuppdrag

Foto: Bildbyrån & MSUN

Fyra spelare från ÖSK Fotbolls herrlag är kallade till landslagsamlingar under november. Det är Simon Amin som är uttagen i Syriens A-landslag samt Hussein Ali, Niclas Bergmark och Dennis Collander som alla tre är uttagna i det svenska P18-landslaget.

Syriens förbundskapten Nabil Maâloul har valt att kalla ÖSK:s mittfältare Simon Amin till den kommande landslagssamlingen i november. Väl där ska Syrien spela två vänskapsmatcher, mot Uzbekistan den 12 november och mot Jordanien den 16 november.

Det svenska P18-landslaget har en samling på Bosön den 9-12 november. ÖSK:s Hussein Ali, Niclas Bergmark och Dennis Collander ingår bland de 18 spelare som är kallade av förbundskapten Viktor Eriksson. I den svenska P18-truppen är ÖSK tillsammans med Malmö FF de klubbar som har med flest spelare. Det är även glädjande att en av de uttagna spelarna, Niclas Bergmark, är en helt egenfostrad spelare som gått hela vägen genom ÖSK Ungdom och klubbens akademiverksamhet.

ÖSK Fotboll är stolta att våra spelare Simon, Hussein, Niclas och Dennis är uttagna i sina respektive landslag och önskar dem stort lycka till.

Med anledning av Folkhälsomyndighetens nya skärpta allmänna råd i ett antal regioner, bland annat Stockholm, har SvFF beslutat att ställa in P18/02-landslagets samling på Bosön den 9-12 november.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908