Vi bryr oss om en annan mamma

ÖSK Fotboll är stolta att återigen stötta kampanjen En annan mamma där alla insamlade pengar går oavkortat till Kvinnohuset i Örebro. En större insamling skulle ha skett under den allsvenska hemmamatchen mot Östersund nu på söndag men eftersom serien inte har startat väljer vi att stötta kampanjen digitalt istället.

Fler och fler kvinnor och barn blir utsatta för mäns hot och våld. Örebro är inget undantag. Genom att köpa En annan mamma-armbandet stödjer du arbetet mot våldet. Pengarna går oavkortat till att hjälpa kvinnor som tvingas lämna sina hem för ett skyddat boende.

Köp ditt armband i någon av butikerna i Örebro som är med och stödjer kampanjen eller beställ på enannanmamma.se. Armbanden kostar 50 kr/st (eller mer om du vill) och Swishas till Kvinnohuset i Örebros nummer 123 589 74 91.

Genom att bära armbandet visar du att du bryr dig – och att du tar ställning mot mäns våld mot kvinnor och barn. Tillsammans gör vi skillnad. Hela gåvosumman går till Kvinnohuset i Örebro som är en ideell förening med mångårig erfarenhet av misshandelsrelationer. De erbjuder professionell hjälp och en fristad åt våldsutsatta kvinnor och deras barn. Läs mer på kvinnohusetorebro.se

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908