Var med och designa årskortet 2020

Snart släpper vi årskorten för säsongen 2020 och nytt för detta år är att du som supporter kan vara med och utforma kortets utseende!

Ta chansen att sätta din kreativa prägel på kommande säsongs årskort och skicka in ditt designförslag till oss. En grupp med utvalda spelare och ÖSK:s marknadsteam kommer under hösten att välja ut sin favorit bland de inkomna förslagen. Den vinnande designen kommer att pryda samtliga årskort för privatpersoner under säsongen 2020 och kreatören bakom förslaget får två kostnadsfria årskort på stå- eller sittplats.

Det här ska du tänka på när du gör din design:
Storlek
Årskortets storlek är 86 mm x 54 mm. Du väljer själv om du vill ha ett stående eller liggande motiv. Det är endast kortets framsida som ska designas – baksidan på kortet är vitt och där kommer biljettinformation att tryckas.

Bara ditt eget material
Använd inte foton, symboler eller mönster som är någon annans immateriella egendom.

Årtal
Årtalet 2020 ska finnas med i någon form på årskortet.

ÖSK-känsla
Designen ska utstråla ÖSK och vara förenlig med föreningens värdegrund. Helst ska färgerna svart och vitt finnas med i designen.

Över 18 år för att delta
För att kunna delta måste du vara över 18 år gammal. Be annars målsman att skicka in ditt förslag åt dig.

Skicka in
Skicka ditt designförslag i jpg-, ai-, eller pdf-format till fotboll@oskfotboll.se med ämnesraden ”Årskort Design 2020” senast onsdagen den 30 oktober 2019. Vinnaren kommer att presenteras veckan efter.

Ange även namn, telefonnummer, e-mail och postadress i mailet.

Vi ser fram emot att få in ditt förslag för årskortet 2020!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908