Supporterinformation: AIK – ÖSK

Foto: Bildbyrån / Andreas L Eriksson

På lördag, den 5 oktober klockan 16:00, spelar ÖSK ännu en bortamatch. Den här gången står AIK för motståndet på Friends Arena. Nedan följer information om matchen.

Biljetter
Biljetter köper du enklast i förväg via denna länk: ticket.friendsarena.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Priser Bortastå
Vuxen: 149:-
Student: 99:-
Barn (5-12 år): 79:-

Övrigt
All nödvändig information kring matchdagen hittar du här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Åk med Kubanerna
Avresa sker preliminärt kl. 12:30 från Örebro (bussfickan bakom hockeyhallen) och hemresa direkt efter matchen.

Priset är 175 kr. Observera att Kubanerna har medlemskrav på sina resor och att medlemskap kan lösas för 100 kr. Betalning sker enklast via Swish: 123 122 54 73

Var noggrann och skriv in vad betalningen avser och vem den gäller. EXTRA VIKTIGT att du som blir ny medlem skriver in namn, adress och e-mail i swish-betalningen.

Mer information hittar du på Kubanernas Facebookevent Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Se matchen på Pitcher's
Om du mot all förmodan inte kan ta dig till Solna för att se matchen på plats rekommenderar vi att du ser den tillsammans med andra örebroare på ÖSK:s officiella sportbar Pitcher's. Boka bord på 019 - 25 30 40 eller info.orebro@pitchers.se

Se matchen via Cmore
Om du planerar att se matchen hemifrån kan du gör det via Cmore. Genom att köpa matchen här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. stödjer du även ÖSK Fotboll ekonomiskt då en del av summan går tillbaka till klubben.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908