Flera ÖSK-spelare uttagna till landslag

På bilden: Albin Granlund, Jake Larsson, Helmer Andersson och Hussein Ali.

Fyra spelare från A-truppen kommer åka i väg i början av oktober för att representera sina länder under landslagsuppehållet. Det här är de uttagna spelarna.

Albin Granlund
Granlund var senast i väg med Finland när de vann hemma mot Grekland med 1-0 och förlorade mot Italien med 1-2. Nu är det dags för EM-kval igen och denna gång står Bosnien och Hercegovina och Armenien för motståndet. Matcherna spelas den 12:e och 15:e oktober.

Jake Larsson
Larsson blev tidigare under hösten för första gången uttagen till svenska U21-landslaget i tävlingssammanhang. Sverige tog då emot Irland och den matchen slutade hela 1-3 till motståndarna. Den 12:e och 15:e oktober har U21 chans till revansch när de möter Island och Luxemburg. Larsson finns återigen med i den uttagna truppen.

Helmer Andersson
Svenska P18-landslaget spelade senast en fyrnationsturnering där Andersson självklart var uttagen. Efter att han gjort ett fint inhopp med ÖSK i Allsvenskan hemma mot Östersund råder det inga tvivel om att han återigen skulle bli uttagen i landslagssammanhang. Sveriges P18-landslag ska denna gång spela en trenationsturnering i Finland mot Island och värdnationen. Andersson blir borta mellan den 10:e och 14:e oktober.

Hussein Ali
Ali har tidigare varit given i P17-landslaget men sist fick han inte en plats i truppen när de spelade en fyrnationsturnering. Efter att han gjort 90 minuter borta mot IFK Norrköping och hoppat in borta mot Hammarby IF är det glädjande att han på nytt är uttagen i Sveriges P17-trupp. Mellan den 9:e och 13:e oktober kommer Ali åka till Tjeckien för att spela en trenationsturnering mot Tjeckien och Turkiet.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908