Supporterinformation: ÖSK–AFC Eskilstuna

Foto: Bildbyrån / Fredrik Karlsson

Efter den härliga segern borta mot Sirius är det på lördag dags för hemmamatch. Den 31 augusti kl 16:00 tar ÖSK emot nästjumbon AFC Eskilstuna på Behrn Arena. Till denna match har vi ett erbjudande där alla pensionärer kan köpa en biljett för endast 100 kr. Vi hoppas självklart att du vill se matchen på plats och stötta laget till ännu en seger.

Biljetter
Vi rekomenderar alla supportar, både hemma och borta, att förköpa sina biljetter och komma i tid till arenan för att undvika långa köer vid insläppet.


KÖP BILJETT NU! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Eller säkra din biljett på vårt kontor som är beläget på Behrn Arena och har öppet vardagar 9-17.

Seniormatchen
Till denna match erbjuder vi alla pensionärer att se allsvensk fotboll för endast 100 kr. Använd kampanjkod SENIOR2019 när du köper din biljett. Det går även bra att komma in till ÖSK-kontoret eller till biljettluckan på matchdag och uppge att du är pensionär så hjälper vi dig.

Stafesten
Samla ihop kollegorna eller vännerna och häng med ÖSK på årets roligaste lopp - Stafesten för UNICEF!

Du anmäler lag om fem personer som alla springer fem kilometer var. Vill man inte springa kan man ta sig runt i vår promenadklass. Alla har en chans att vara med! Efter målgång väntar en välfylld picknick för hela laget samt en härlig After Run med barhäng och underhållning.

Datum: 3 september, kl 17:30
Plats: Stadsparken, Örebro

Om du anmäler ditt lag via ÖSK bjuder vi dessutom alla lagmedlemmar på matchen mellan ÖSK och AFC Eskilstuna. Läs mer här!

Övrigt
All annan nödvändig information kring matchdagen hittar du här.

Tillsammans är vi allt!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908