Fyra spelare från ÖSK på landslagsuppdrag

Foto: Bildbyrån / Mathias Bergeld

ÖSK Fotboll har fyra spelare som blivit uttagna till samlingar med Sveriges ungdomslandslag. De kallade är Helmer Andersson och Niclas Bergmark från A-truppen samt Christian Kaya och Theo Eriksson från ÖSK:s akademi.

Sverige P18
Helmer Andersson har varit given i 01-landslaget senaste åren och finns återigen med i en uttagning. Den här gången reser Sverige till Danmark för en fyrnationsturnering. Sverige möter Norge den 6 september och sedan, beroende på resultat, antingen Danmark eller Wales i final, alternativt match om tredje plats den 9 september.

Sverige P17
Niclas Bergmark är en av flera ÖSK-spelare som senaste tiden blivit uttagen när P17-landslaget ska spela match. Till den här samlingen är han dock ensam från ÖSK när Sverige spelar en fyrnationsturnering i Medelpad mellan den 3 och 10 september. Sverige ställs där mot Norge, Irland och Österrike.

Sverige P15
Christian Kaya och Theo Eriksson var bägge uttagna när P15-landslaget hade sin allra första samling i slutet av augusti. Laget spelade en dubbellandskamp mot Finland som tyvärr slutade med förlust i båda matcherna. Kaya fick totalt spela 85 minuter under de två matcherna medan Eriksson spelade 90 minuter i ena matchen.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908