ÖSK presenterar sin nya huvudpartner

ÖSK Fotboll är stolta över att presentera sin nya huvudpartner för den allsvenska säsongen 2019. Det är Behrn Fastigheter, ett av Örebros mest anrika fastighetsbolag, som utvecklar sitt samarbete med klubben och man kommer bland annat att pryda huvudplatsen på ÖSK:s matchställ.

– Vi är både glada och stolta över att kunna presentera Behrn Fastigheter som vår nya huvudpartner. Behrn Fastigheter är ett anrikt bolag, faktiskt ett år äldre än ÖSK. De har under lång tid varit med och utvecklat och tagit ett stort ansvar för staden de verkar i. Att de gör denna satsning är ett tecken på att de ser att ÖSK är en viktig ambassadör för staden och att fotbollens exponering rikstäckande är stark. Vi får ett lokalt, starkt och fint varumärke som huvudpartner, något vi naturligtvis är stolta över, säger ÖSK:s vd Simon Åström.

För många är Behrn Fastigheter redan starkt associerade med ÖSK då de har namnrättigheten för Behrn Arena. Nu skapas alltså en ännu starkare och närmare koppling med ÖSK.

– Ett starkt ÖSK är otroligt viktigt för en stad som Örebro. Att ha ett anrikt fotbollslag i högsta serien i världens största sport är något att vara stolt över. Att fotbollen dessutom får en massiv exponering både lokalt och rikstäckande gör att vi ser ÖSK som en självklar partner för att stärka vårt varumärke. Den samhällsnytta som finns och skapas runt ÖSK är också viktig. Vi brinner för Örebro och vi brinner för ÖSK, säger Per Johan Behrn som varit ständig medlem i ÖSK i nästan 70 år.

Samarbetet innebär att Behrn Fastigheter, utöver rätten att titulera sig som officiell huvudpartner, kommer exponeras starkt tillsammans med ÖSK och bland annat inneha huvudplatsen på den allsvenska matchtröjan. Man har lagt stort fokus på att få dräkten att bli så snygg som möjligt.

– Att sitta som huvudpartner på ÖSK:s matchställ är något vi är väldigt stolta över. Vi vet att matchdräkten är viktig ur många perspektiv, inte minst för alla supportrar. Det har varit viktigt för oss att kombinera en tydlig exponering med något som faller supportrarna i smaken och därför har vi valt att ha vår logotyp helt i svart på hemmastället och helt i vitt på bortastället. Sedan kommer vår logotyp exponeras i våra ordinarie färger på andra ytor på arenan, säger Christian Behrn.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908