U16: Oavgjort mot AIK

Det var en välspelad match med två duktiga lag på Behrn Arena igår onsdag. Matchen mellan ÖSK och AIK slutade 1-1.

I den första halvleken spelar AIK runt bollen bra, men ÖSK är farligare framåt och skapar fler och hetare chanser. Adam Leijon löper igenom fint några gånger i första halvlek och skapar bra chanser, men det blir inga mål på de första 45 minuterna.

I den 60:e minuten byts Jonatan Eriksson in och i den 62:a minuten vinner han bollen, driver längst ena långsidan och dundrar iväg ett skott i stolpen. På returen håller sig Martin Trinh framme på och sätter 1-0 i öppet mål. I den 80:e minuten kvitterar AIK genom Bilal Hussein. Resultatet står sig och matchen slutar 1-1.

– Båda lagen ville och spelade verkligen bra fotboll. Slutresultatet 1-1 är nog ändå rättvist, även om det känns surt att släppa in en kvittering i matchens slutskede, sa tränaren Daniel Wickström efter matchen.