Snart 300 000 insamlade – här är vinnarna från kampanjen

Vi närmar oss 300 000 kronor i insamlings-kampanjen ”Supporta Svartvitt” och nu har vi dragit vinnare i de aktiviteter vi haft längs kampanjens gång. Vi säger stort grattis till Oscar Carlsson, Per Nilsson och Markus Helgesson.

Oscar Carlsson har vunnit en fotbollskväll med Alexander Axén. Vi utlovar bra snack om Premier League, ÖSK:s säsong 2015 och en bit mat till det.

Per Nilsson har vunnit ett PT-pass under ledning av ÖSK:s mycket drivna fystränare Jimmy Högberg. Jimmy visar dig runt i ÖSK:s innandömen och ger dig ett professionellt pass du sent kommer att glömma. Jimmy ger dig också tips och trix för att hålla dig i form på bästa sätt.

Markus Helgesson har vunnit en tid med ÖSK:s kiropraktor Sam Masih. Hur går det till vid en allsvensk läkarundersökning? Hur jobbar ÖSK:s fysteam? Sam visar dig runt i ÖSK:s omklädningsrum och vill du, erbjuder vi en professionell massage.

Hör av er till Erik Wärlegård på 019-167317 eller erik.warlegard@oskfotboll.se så ser vi till att planera in er aktivitet.

När vi är uppe i 300 000 och 350 000 kommer vi dra ytterligare priser. Vad sägs om detta?

Vid 300 000 kr lottar vi ut ett träningspass med ÖSK. Du får rundvandring i lokalerna, du är med på genomgång inför träning, materialare Stålis ser till att du är klädd som en i gänget och du får följa med ut på Behrns gröna matta för att ta pulsen på ÖSK-spelarna, på riktigt nära håll.

Vid 350 000 kr lottar vi ut en exklusiv matchupplevelse. I samband med matchen i Svenska Cupen hemma mot Gefle blir du inbjuden till spelarnas omklädningsrum. Du får vara med på matchgenomgång och halvtidssnack. Du är en del av ÖSK:s organisation för en dag och får se matchen tillsammans med ÖSK:s materialare ”Stålis” och Viktor, precis intill ÖSK:s avbytarbänk.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908