Peo besviken efter förlusten

Förstora bilden

Vi förlorar och Norrköping vinner med 0-1 (62), effektiviteten felar i offensiven samtidigt som spelarna visar moral och rätt inställning summerar Peo.

Jan Andersson är jätteglad med segern och var inställd på en tuff och svår match

Peo utvecklar sin syn på matchen, han trodde att Norrköping skulle starta tuffare och trycka på men så blev det inte. Jan A manade sina spelare att spela lite fegt från start och vara försiktiga i offensiven.

Peo hade som mål att ytterbackarna skulle våga mera och gå med i offensiven och menade att ÖSK gjorde det mesta rätt för att vinna matchen, men deras mål kom oväntat och vi fick satsa hårdare framåt.

Jan Andersson påpekade att deras passningsspel fungerade dåligt under hela matchen och efter ledningsmålet så blev det en jakt av ÖSK för att få till ett mål.

- Vi hanterade detta bra även om ÖSK tryckte på under slutet av matchen, avslutar en nöjd Jan Andersson

- En mycket tung förlust och nu blir det mycket svårare och tuffare för oss att klara kontraktet,avslutar en besviken Per Ola Ljung.

ÖSK hade 61 procent bollinnehav och 20 avslutningar därav 7 på mål. Fotbollen är enkel och det är målen som räknas och idag kammade ÖSK noll, även om det små stunder var riktigt bra spel.

Nu väntar en grymt svår bortamatch mot Elfsborg på söndag, som jag själv kommer bevaka på plats.

Se ett sammandrag av matchen

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908