ÖSK vidare i Svenska Cupen

På lördagen besegrade ÖSK enkelt Kristianstad FF i Svenska Cupens 3:e omgång.

Emra Tahirovic gjorde matchens första mål redan i den första minuten. Emra hinner först på en djupedsboll och rullar enkelt in 1-0 till ÖSK. Fjorton minuter senare tar Emra ner bollen i straffområdet och gör sitt och ÖSKs andra mål för dagen. ÖSK går till halvtidsvila med en komfortabel 2-0 ledning.

I den 64:e matchminuten springer Kristoffer Näfver loss på sin kant och gör behärskat 3-0 till gästande ÖSK. Kristianstad sticker upp i några anfall då och då och i den 85:e minuten ger det resultat. Niclas Fischer stöter in reduceringen som innebär 1-3.

Närmre än så kommer inte Kristianstad, och på övertid så skjuter Kristoffer Näfver en frispark i mål och fastställer resultatet till 1-4.

Och vi kan då konstatera att både Emra Tahirovic och Kristoffer Näfver noteras för två mål i matchen på Kristianstad IP

Byten:

69' UT Emra Tahirovic IN James Frempong