Snart startar matchen

Förstora bilden

Sixten intervjuas på planen och säger att han hoppas och tror på en vinst för ÖSK. Samtidigt säger han att det brukar bli bra matcher när Häcken och ÖSK möts.

Klockan har hunnit bli 18:30 och jag har fått en bra plats på pressläktaren. Vädret inbjuder verkligen till en fotbollsfest med sol och behaglig värme samt lite vind. Lagen är ute på planen och värmer upp. Normalt brukar jag säga att gräsplanen och lyser grön. Men ack så är det inte här utan det finns knappt grönt  gräs på halva planen. Den ser visserligen jämn och torr ut. Det blir ju lika för båda lagen och Häcken har redan spelat en match och vunnit med 3-1 mot IFK.

ÖSK har gjort en ändring i startelvan jämfört med Gefle matchen. Erik Nilsson tar över Kihlbergs plats, som nu får sitta på bänken tillsammans med bl.a. Astwald. Grabbarna verkligen vara fokuserade och laddade inför dagens tuffa bortamatch, som gäller mycket för båda lagen.

Startelvan:  Alvbåge — Almebäck — Wikström — Wowoah — Nillsson — Bedoya — Gerzic — Lushtaku — Haddad — Rama

Häcken startar med Källqvist — Frölund — Wahlström —Arkivuo - Östberg — Bjurström — Chibuike — Karlsson —Henriksson — Ranegie -  Makondele

Nu väntar vi på spelarna och att matchen kan börja. Känner mig väldigt nervös och hoppas att ÖSK kan visa sig från sin bästa sida ikväll.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908