Inför bortamatchen mot Gefle IF

Foto: Bildbyrån / Tobias Sterner

Ett tätt spelschema gör att det redan i morgon är match för ÖSK igen. Laget beger sig till Gavlevallen för att möta Gefle IF och för att studsa tillbaka efter senaste förlusten mot Utsikten.

Truppen:
1. Malte Påhlsson
2. Tobias Bjørnstad
3. Oskar Käck
4. Erik McCue
5. Jesper Modig
7. Elias Barsoum
8. Mohammed Saeid
11. Samuel Kroon
12. Theodor Hansemon
13. Daniel Strindholm
14. Hamse Shagaxle
15. Niclas Bergmark
17. Kalle Holmberg
19. Malïk Mokédé
22. Lucas Shlimon
24. Wessam Dukhan
27. Valgeir Valgeirsson
28. Adam Bark

De spelare som ej är tillgängliga till matchen är Linus Alperud, Victor Backman och Sebastian Crona som alla är skadade. Dessutom stannar Peter Gwargis hemma för att vila sin skadekänning som tvingade honom att kliva av i pausen mot Utsikten senast.

Huvudtränare Christian Järdler:
- Det viktigaste för oss inför matchen i morgon är att vi inte ligger kvar i någon besvikelse sen i torsdag. Vi har en jättebra form och vi behöver ladda om för att studsa tillbaka direkt. Det kommer bli en liknande matchbild som i torsdags med ett Gefle som är ett kompakt och fysiskt lag som kommer ligga lågt. Där måste vi vara mycket vassare och tekniskt bättre i vårt anfallsspel för att luckra upp dem.

Om Gefle IF
Gävle-laget ligger inför denna 10:e omgång på en tolfteplats med tio inspelade poäng varav två vinster, fyra oavgjorda och tre förluster. Laget inledde årets säsong med många oavgjorda matcher och fick vänta på sin första seger tills den 7:e omgången hemma mot Skövde AIK. Senaste matchen spelade man borta mot Östersund och fick efter en målrik tillställning se sig besegrade med 4-3. Lagets bäste målskytt heter Jacob Hjelte med totalt fyra mål på sju matcher och två mål i senaste omgången.

Förra årets möten mellan lagen slutade med varsina hemmavinster, 2-0 till ÖSK hemma på Behrn Arena och 2-1 till Gefle på Gavlevallen i Gävle.

Matchen sänds på Max Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908