Publikinformation: ÖSK - Lidköpings FK

Foto: Retouched Reality / Daniel Lubner

På fredag är det äntligen dags för årets första match i Elitettan. Vi möter Lidköpings FK hemma på Behrn Arena klockan 19:00 och vi hoppas på ett fint stöd från läktaren. Här hittar du all information som kan underlätta för dig som planerar att se matchen på plats.

Biljetter
Biljetter köper du enklast online på oskfotboll.ebiljett.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Vill du hellre köpa din biljett på arenan så öppnar biljettluckan i arenans nordvästra hörn kl. 18:00.

Biljetter kostar 100kr för vuxna samt 80kr för pensionärer, studenter och ungdomar som är 16-17 år. Barn och ungdomar till och med 15 år går in gratis men behöver fortfarande ha en giltig biljett för att komma in på arenan. Barn och ungdomsbiljetter hämtas kostnadsfritt genom länken nedan.

Köp din biljett här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


  • Du som har årskort 2024 har givetvis redan säkrat ditt inträde. Scanna ditt årskort i entrén och välj sedan valfri ledig plats på arenan. På damernas matcher gäller onumrerad sittplats och du är därför inte garanterad att sitta på just den plats som står på kortet.
  • Entréer och sektioner
    Arenan öppnas upp en timme före matchstart. Under matchen kommer den norra läktaren vara öppen samt sektion K på södra läktaren vara öppna. Onumrerad sittplats gäller på samtliga sektioner.
  • Entré till norra läktaren sker via trappan mitt på läktaren (vid sektion C på arenakartan nedan. För att komma till sektion K använder du entré genom västra läktaren (vid Kafé National) och följer sedan anvisningarna till sektion K.

Väskförbud
Från och med november 2023 råder väskförbud på större evenemang. Beslutet innebär att inga väskor är tillåtna på arenorna vid större idrottsevenemang. Det gäller alla storlekar och utformningar, inklusive, handväskor och plastpåsar, såväl genomskinliga som täckta. Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på arenan. Undantag får också göras för personer i sällskap med barn som har behov av skötväska. Väskor som är tillåtna ska innan inpassering kontrolleras av behörig personal.

Läs mer på Polisens hemsida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kiosker och servering
Kiosker kommer att vara öppna och erbjuder ett blandat utbud av bland annat snacks, dricka och kaffe. Även Restaurang Tillsammans är öppet för dig som vill se matchen därifrån.

Kafé National
Innan matchen bjuder samtliga supportergrupper in till en till en maxad uppladdning och AW på Kafé National. Det blir livemusik, djs, happy hour, souvenirförsäljning och gott att äta och dricka.

På scenen – ”Alla tiders: Sport”
Medlemmar från Tangerin förstärkta av Johannes Räihä och Norbert Lukács med vänner bjuder på ett potpurri av ÖSK-låtar. Räkna med att allsången når nya nivåer på kafét.

DJs: Anna Bäck, Bene Bira och Axel Ekström
Från dj-båset bjuder supportertrion på popdängor, dansanta beats och säkert en del stök.

Happy hour!
Mellan 16-17 är det happy hour i baren. Kom direkt efter jobbet och ta helg med nåt iskallt att dricka! Givetvis serverar köket mat och alkoholfria alternativ.

Övrigt
Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta oss på fotboll@oskfotboll.se

För besökare på Behrn Arena gäller dessa allmänna ordningsregler.

Varmt välkommen till Behrn Arena!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908