Stolthet, hjärta & passion pryder herrlagets matchtröjor

Herrlagets nya huvudpartner under säsongerna 2024 och 2025 är ett nybildat nätverk med stort ÖSK-hjärta. Tack vare detta nätverk kommer herrlagets matchtröja prydas av våra värdeord stolthet, hjärta och passion.

Vid årsstämmorna den 11 mars visades herrlagets nya matchtröja upp för första gången. Det medlemmarna då fick se var bland annat den nya huvudsponsorn och emblemet som består av det klassiska Ö:et, som prydde ÖSK:s matchtröjor på 70-talet, tillsammans med texten ”Stolthet, hjärta & passion” och ”1908”. En påminnelse för både spelare och publik om vad klubben står för och den respekt som tröjan ska bäras med.

Bakom emblemet står ett nybildat nätverk som är herrlagets huvudpartner för de två kommande säsongerna. Nätverket består av företag och privatpersoner vars gemensamma nämnare är kärleken till Örebro SK.

– Våra herrspelare kommer bokstavligen bära våra värdeord väldigt nära sig de närmaste säsongerna och denna unika satsning visar att det finns en enorm kraft bakom fotbollen i Örebro, säger ÖSK:s VD Jonas Lindegren

Samtliga dräktpartners 2024:
Stolthet, Hjärta & Passion
Unibet
Enenda
Örebrokompaniet
Kumbro
NA
Korvbrödsbagaren
Malmbergs
Behrn Fastigheter
Prezero
Görtz Fastigheter
Radiator
McDonalds
Ernst
Elon
Exact
Länsförsäkringar
8190
Itsy

Matchtröjan släpps inom kort till försäljning på oskshop.se

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908