Behrn Fastigheter möjliggör fri entré till barn och ungdomar

Foto: Icon Photography

Behrn Fastigheter och ÖSK Fotboll har sedan länge ett nära samarbete och nu tar vi nästa steg för örebroarnas bästa.

ÖSK Fotboll och Behrn Fastigheter har därför inför säsongen 2024 ingått ett avtal som innebär att alla barn och ungdomar till och med 15 år får gratis biljetter till ÖSK:s hemmamatcher i både Superettan och Elitettan.

– Det känns väldigt kul att vi genom samarbetet med ÖSK fotboll kan erbjuda fotboll på elitnivå för alla ungdomar i Örebro. Genom att vi på Behrn Fastigheter är en lokal aktör som värnar om stadens bästa ser vi detta som ett sätta att bidra till ett mer hållbart Örebro, säger Per Johan Behrn.

– Vi är glada och stolta att vi tillsammans med Behrn Fastigheter kunna erbjuda alla yngre örebroare möjligheten att se elitfotboll live. Genom samarbetet stärker vi återväxten av publik på Behrn Arenas läktare. Detta är ett viktigt steg i vår strävan efter att det ska vara naturligt att ÖSK är favoritlaget på elitnivå för alla som växer upp i Örebro, säger ÖSK Fotbolls VD Jonas Lindegren.

Alla besökare måste ha en giltig biljett för att komma in på arenan under match. Hämta gratis biljetter för barn och ungdomar på oskfotbolll.ebiljett.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908