Publikinformation: ÖSK - Kalmar FF

Foto: Retouched Reality / Daniel Lubner

I morgon är det dags för årets första tävlingsmatch på Behrn Arena. Herrlaget möter Kalmar FF i Svenska Cupens gruppspel och avsparkstiden är 15:00. Här är all information du behöver om du planerar att se matchen på plats.

Entré
Arenan öppnas upp en timme före matchstart. Entré till norra läktaren sker via trapporna på mitten av läktaren (vid sektion C på arenakartan nedan). Entré till bortastå sker vid arenans sydöstra hörn.

Biljetter
Biljetter köps enklast online men går också att betala i dörren via swish.

Biljetter kostar 100 kr för alla som är 16 år eller äldre. Barn och ungdomar till och med 15 år går in gratis men behöver fortfarande ha en giltig biljett för att komma in på arenan. Barn och ungdomsbiljetter hämtas kostnadsfritt genom länken nedan.

Köp din biljett här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


  • Du som har årskort 2024 eller är guldmedlem i ÖSK Fotboll 2024 går in gratis vid uppvisande av års- eller guldmedlemskort. Guldmedlemskortet för 2024 hittar du i SportAdmins medlemsapp. Läs mer här.

Sektioner
Under matchen kommer endast den norra läktaren vara öppen för hemmasupportrar. På den norra läktaren gäller sittplats med fri sittning. Det innebär att biljetterna är onumrerade och att du som har årskort inte är garanterad att sitta på just den plats du har årskort på.

Gästande lags supportrar hänvisas att köpa biljett på bortastå.

Väskförbud
Från och med november 2023 råder väskförbud på större evenemang. Beslutet innebär att inga väskor är tillåtna på arenorna vid större idrottsevenemang. Det gäller alla storlekar och utformningar, inklusive skötväskor, handväskor och plastpåsar, såväl genomskinliga som täckta. Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på arenan.

Läs mer på Polisens hemsida: Beslut om totalt väskförbud på större evenemang Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kiosker och servering
Kiosker kommer att vara öppna och erbjuder ett blandat utbud av bland annat snacks, dricka och kaffe. Restaurang Tillsammans öppnar 14:00 och serverar en Game Day-meny. Kafé National kör uppladdning från 13:00 och serverar en het biffwok.

Övrigt
Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta oss på fotboll@oskfotboll.se

För besökare på Behrn Arena gäller dessa allmänna ordningsregler.

Varmt välkommen till Behrn Arena!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908