GFÖ blir dräktpartner

Gamla Fina Örebro kliver under 2024 in som partner till ÖSK och kommer att synas på damlagets matchtröja.

Gamla Fina Örebro föddes informellt på en supporterbuss upp till Sundsvall våren 2018. Fyra år senare, i januari 2022 bildades föreningen på riktigt. Under flera år har de varit en positiv kraft runt klubben och haft ett starkt engagemang runt såväl hemma- som bortamatcher.

– Det händer massa positivt i ÖSK och GFÖ vill givetvis bidra på alla sätt vi kan. Tack vare att medlemmarna blivit fler än vad vi kunnat drömma om har vi nu möjlighet att göra den här satsningen. Vi är stolta att pryda damernas matchtröja och laddar nu för en stekhet premiär i april, säger GFÖ:s ordförande Erik Wärlegård.

Inför 2024 gör GFÖ en satsning på damlaget som både innebär att man går in som dräktpartner och att man bjuder in till gemensam uppladdning inför damlagets hemmapremiär. Fredagen den 12:e april spelar vi vår första match i Elitettan när Lidköpings FK gästar Behrn Arena och i samband med det kommer Kafé National bjuda in med skön musik och gott käk.

– De senaste åren har GFÖ bidragit med många positiva initiativ, med Kafé National och Sektion K som de allra främsta. Att de nu också väljer att kliva in och göra en riktad insats som dräktpartner till damlaget känns väldigt roligt och spännande. Vi ser fram emot en spännande säsong i Elitettan som rivstartar hemma på Behrn Arena och med en grym uppladdning hos GFÖ och Kafé National, säger ÖSK:s VD och Klubbchef Jonas Lindegren.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908