ÖSK-hjärtan bidrar till stärkt spelartrupp

Foto: Bildbyrån / Andreas L Eriksson

ÖSK Fotboll vill rikta ett särskilt tack till de många ÖSK-supportrar som genom donationer bidragit finansiellt till att vi de senaste dagarna kunnat skriva ett längre avtal med Oskar Käck och en avtalsförlängning med Lucas Shlimon.

Efter ett initiativ från Styrelsen och supportergruppen Gamla Fina Örebro (GFÖ) lyckades det fantastiska nätverket av ÖSK:s supportergrupperingar på mindre än ett dygn säkra upp donationer på 250 000 kr. 

– Det här visar vilken handlingskraft det finns bland våra supportrar. Det är pengar som betyder mycket i det ekonomiska läget vi befinner oss i. Oskar är en stor talang som imponerat och Lucas är en viktig spelare för oss, så det är två spelare vi tror på och vill ha under längre kontrakt. Dessutom innebär det här tillskottet att vi inte behöver stänga fönstret nu utan kan leta efter en ytterligare förstärkning till herrtruppen vid behov, förklarar ÖSK Fotbolls ordförande Lars Larsen.

Intresset bland ÖSK-supportrar är stort. Ett stort antal ÖSK:are följde cuppremiären mot AIK från Tele2 Arenas bortasektion, där Lucas Shlimon startade och Oskar Käck fick göra debut med ett lägre inhopp. På lördag 24 februari kl 15:00 spelar ÖSK tävlingsmatch mot allsvenskt motstånd igen när Kalmar FF kommer på besök.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908