Publikinformation: ÖSK - Sandviken

Foto: Bildbyrån / Johan Bernström

På söndag spelar herrlaget årets första träningsmatch. Sandvikens IF står för motståndet och avsparkstiden på Behrn Arena är 13:00. Här är all information du behöver om du planerar att se matchen på plats.

Entré
Arenan öppnas upp en timme före matchstart. Entré till norra läktaren sker via trapporna på mitten av läktaren (vid sektion C på arenakartan nedan).

Biljetter
Biljetter kostar 50 kr och kan både köpas online eller på plats via swish.

Köp din biljett här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


  • Du som har årskort 2024 eller är medlem i ÖSK Fotboll 2024 går in gratis vid uppvisande av års- eller medlemskort. Medlemskortet för 2024 hittar du i SportAdmins medlemsapp. Läs mer här.

Sektioner
Under matchen kommer endast den norra läktaren vara öppen. På den norra läktaren gäller sittplats med fri sittning. Det innebär att biljetterna är onumrerade och att du som har årskort inte är garanterad att sitta på just den plats du har årskort på.

Väskförbud
Från och med november 2023 råder väskförbud på större evenemang. Beslutet innebär att inga väskor är tillåtna på arenorna vid större idrottsevenemang. Det gäller alla storlekar och utformningar, inklusive skötväskor, handväskor och plastpåsar, såväl genomskinliga som täckta. Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på arenan.

Läs mer på Polisens hemsida: Beslut om totalt väskförbud på större evenemang

Kiosker
Kiosker kommer att vara öppna under herrarnas matcher och erbjuder ett blandat utbud av bland annat snacks, dricka och kaffe. (Vid dammatcher kommer kioskerna vara stängda)

Övrigt
Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta oss på fotboll@oskfotboll.se

För besökare på Behrn Arena gäller dessa allmänna ordningsregler.

Varmt välkommen till Behrn Arena!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908