Stena Recycling och ÖSK Fotboll utökar samarbetet

ÖSK Fotboll är glada att kunna presentera ett flerårigt avtal med Stena Recycling.

– För ÖSK Fotboll betyder detta samarbete mycket. Hållbarhet är något som förenar ÖSK och Stena och genom detta avtal skapar vi ännu bättre förutsättningar för vårt arbete inom social hållbarhet i Örebroregionen. Att vi och Stena Recycling nu ingått detta avtal visar att värdet av hållbarhetsarbete är stort och att vi tillsammans gör ännu större skillnad, säger ÖSK Fotbolls VD Jonas Lindegren.

Stena Recycling är Sveriges ledande företag inom återvinning. I Örebro finns Stena Recycling etablerade på Returgatan i Marieberg, där återvinningsanläggningen hanterar alla typer materialslag och ger gamla restprodukter nytt liv. Stena Recycling ökar nu sitt engagemang i ÖSK Fotboll och blir Officiell Hållbarhetspartner, samt en del av ÖSK-nätverket.

I det fördjupande samarbetet har ÖSK Fotboll och Stena Recycling tagit fram det gemensamma konceptet ÖSK-återvinnare, där syftet är att du som företagare erbjuds en återvinningslösning till rabatterat pris, samtidigt som du bidrar till ÖSK Fotbolls verksamhet. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

– Från Stena Recycling ser vi detta samarbete ur två perspektiv. Vi vill naturligtvis se ÖSK Fotboll tillbaka i Allsvenskan och att vi i vår roll som hållbarhets- och nätverkspartner samt med konceptet ÖSK-återvinnare kan bidra till det idrottsliga målet att ÖSK ska tillbaka till Allsvenskan. Men det som också är viktigt för oss är just hållbarheten. Det känns naturligt för oss att samarbeta med ÖSK när klubben jobbar aktivt med hållbarhet. Det är ett brett begrepp som innefattar både cirkulär återvinning av material, som är Stena Recyclings DNA, samt den sociala hållbarheten som vi tillsammans kommer arbeta med framöver. Vi står på en gemensam plattform och ser fram emot ett givande samarbete, säger Åke Algotsson, Filialchef Stena Recycling Örebro.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908