ÖSK förlänger samarbetet med 8190

Inför säsongen 2023 utökades samarbetet med den Örebrobaserade kommunikationsbyrån 8190. Nu står det klart att avtalet förlängs med två nya år och kommunikationsbyrån fortsätter även som dräktpartner.

– Det är ett samarbete som har fungerat riktigt bra där 8190 har stöttat oss med allt från rådgivning till produktion, så det känns bra att få ett längre tvåårsavtal på plats, säger Jonas Lindegren, vd på ÖSK Fotboll.

Samarbetet med 8190 inleddes inför säsongen 2021 för att utökas inför 2023 och nu ta nästa steg. Som huvudbyrå till klubben fortsätter 8190 hjälpa till med varumärkesfrågor, annonsering, produktioner och kampanjkoncept.

Nytt i avtalet är ett fördjupat samarbete när det gäller klubbens långsiktiga varumärkesstrategi. 8190 kommer även fortsätta som dräktpartner på herrlagets matchtröjor under säsongerna 2024 och 2025.

– För oss som Örebrobyrå är det såklart ett prestigefyllt samarbete och vi har dessutom flera fotbollsälskare på kontoret som brinner för det här. Men det är inte bara fotbollen vi tycker om, vi gillar också att Sportklubben är en klubb med stort samhällsengagemang, ett fint partnernätverk och som har en spännande resa framför sig. Vi vill självklart vara med på den resan och bidra så mycket som möjligt, säger Simon Gustafsson, vd på 8190.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908