Lycka till Noel Milleskog!

Foto: Bildbyrån / Johan Bernström

ÖSK Fotboll är överens med Djurgårdens IF om en försäljning av Noel Milleskog. Vi vill därför tacka Noel för hans tid i klubben och önska honom lycka till i sin nya klubb.

– Noel har jobbat hårt för att nå nästa steg och jag är glad för den tiden vi jobbat tillsammans. Det har gått fort för Noel under det sista året och det är först i år som han verkligen etablerat sig som en startspelare. Han har tagit vara på det förtroende han fått och det är alltid positivt när vi kan utveckla egna spelare och sälja dem vidare. Vi önskar Noel stort lycka till och välkommen tillbaka i framtiden, säger ÖSK:s huvudtränare Christian Järdler.

Noel Milleskog kom tidigt till ÖSK Ungdom och gick därefter hela vägen genom ungdomsverksamheten till akademin och flyttades sedan upp i klubbens herrlag inför säsongen 2021. I april samma år kom även den allsvenska debuten och totalt noterades han för åtta allsvenska matcher under sitt debutår.

Under 2022 blev det 20 matcher i Superettan varav 13 från start och under nuvarande säsong har han gjort fem mål och en assist på 13 seriematcher.

Totalt blev det 48 matcher och elva mål för Noel i den svartvita tröjan innan han nu lämnar för spel i Allsvenskan med Djurgårdens IF.

– Den här typen av övergång visar att vi är på rätt väg med vår satsning. Noel är en ung, lokal och egenfostrad spelare som nu säljs vidare till en klubb som ska spela i Europa. Vi har haft en bra och öppen dialog med Noel och hans agent samt en professionell dialog med Djurgården. Nu har vi hittat en lösning som alla parter är nöjda med och då är det bara för oss att tacka Noel för allt han gjort för ÖSK och önska lycka till, säger ÖSK:s ordförande Lars Larsen.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908