Följ med till derbyt mot Västerås SK

Foto: Bildbyrån / Kenta Jönsson

Våren är definitivt här och runt hörnet väntar en av den här säsongens stora matcher – Västerås borta. Ett stort antal närkingar väntas resa dit från olika håll av landet för att stötta laget. Därför kommer här en sammanställning med olika resealternativ som finns och annan information som kan vara nödvändig.

Här är det du behöver veta.

Kubanerna
Kubanerna erbjuder två olika bussalternativ; två bussar med lite tidigare avgång som tar ett stopp på en abonnerad pub i Västerås och så en buss som rullar direkt till arenan.

Avgångstider: Pubbuss – avgång 14.30, Direktbuss – avgång 17.00.
Avreseplats: Restalundsvägens bussfickor (bakom hockeyhallen)
Pris: 120 kr.

Anmäl dig här.

Gamla Fina Örebro (GFÖ)
Gamla Fina Örebro är ett alternativ för dig som passerat 30-strecket och tillhör den äldre generationen ÖSK-supportrar. Bussen åker direkt till arenan i Västerås – så inget pubstopp med andra ord.

Avgångstid: 17.00
Avreseplats: Kafé National
Pris: 195 kr.

Anmäl dig här.

Svartvita i Stockholm
En stor buss rullar från Stockholm, där det ombord finns en bar för den törstiga. Bussen är i nuläget fullbokad men det går bra att skriva upp sig på väntelistan här nedanför – på så vis får du en notis om det blir ett avhopp innan tisdag.

Avgångstid: 17.15
Avreseplats: Cityterminalen
Pris: 299 kr.

Skriv upp dig på väntelistan här.

Uppladdning – pub
För alla supportrar som anländer i tid för att ladda upp i Västerås så har Kubanerna abonnerat en pub för alla närkingar – Falkenbergska kvarnen, som ligger vackert belägen vid Svartån. Varva ner (eller upp) med en bit mat och ett glas innan match.

Pub: Falkenbergska Kvarnen
Adress: Skultunavägen 1
Tid: Bokad från 15.30

Biljett till matchen

Köp din biljett till bortasektionen redan nu. Du väljer “Ståplats bortastå” nedanför. Biljetterna kostar 150 för vuxen och 120 för student/pensionär.

Gratis inträde för alla under 18 år.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908