Seger mot BK Forward i träningsmatchen på Behrn Arena

ÖSK besegrade BK Forward i dagens träningsmatch. Jake Larsson gjorde två mål, Adam Bark gjorde tre mål och Adi Fisic gjorde ett.

Under tisdagskvällen möttes ÖSK och BK Forward på Behrn Arena i en träningsmatch. ÖSK kom senast från en förlust mot IK Brage och även BK Forward har fått en tung säsongsstart. Med noll poäng på de tre inledande omgångarna i Division 2 Norra Götaland ligger man på fjortonde och sista plats.

ÖSK fick en smakstart på matchen och tog ledningen efter bara ett par minuters spel. Ett högerinlägg nådde Johannes Danho vid bortre stolpen som stötte ner bollen till Jake Larsson att slå in i mål. Därefter följde en mer avvaktande period i matchen där ÖSK hade mycket boll men inte skapade allt för mycket. Nästa stora chans skulle i stället bli BK Forwards men en strålande räddning av Amar Dzevlan såg till att ÖSK:s nolla förblev intakt. I slutet av den andra halvleken lyckades Adam Bark göra två snabba mål och ställningen i paus var 3-0 till ÖSK.

Under den andra halvlekens första dryga fem minuter utökade ÖSK sin ledning två gånger om när Bark och Larsson satte varsitt mål till. BK Forward reducerade sedan i den 62:a minuten genom en hörna som nickades i mål av Hamse Shagaxle. Med kvarten kvar att spela satte Adi Fisic 6-1 för ÖSK. Fler mål än så blev det inte och ÖSK tog hem segern.

Resultat: 6–1 (3–0).
ÖSK:s målskyttar: Jake Larsson (2') (48'), Adam Bark (38') (39') (50') och Adi Fisic (75').
Byten ÖSK: Danho ut - Wingemark in (62´), Westlind ut - Alperud in (62'), Larsson ut - Hernandez Öhrn in (76´), Afshari ut - Lindström in (76´)