ÖSK och ECDESIGN fortsätter med Dreamday ÖSK

Inför säsongen 2022 inledde ÖSK Fotboll ett samarbete med ECDESIGN. En del i det samarbetet var att starta upp Dreamday ÖSK och ge barn och ungdomar en oförglämlig matchupplevelse på Behrn Arena. Nu fortsätter samarbetet och Dreamday ÖSK även under 2023.

Under sju av hemmamatcherna i Superettan kommer barn och ungdomar upp till 16 år kunna tävla på sociala medier om en magisk dag på Behrn Arena. Till varje match utses sex vinnare som får två platser var.

Upplägget för Dreamday ÖSK är att man träffas på arenan en timme före match där man tas emot av en ÖSK-profil. Man kommer få en guidad rundvandring på arenan inklusive ÖSK:s omklädningsrum, man får ett initierat uppsnack inför matchen och självklart får man en ÖSK-halsduk att ha på sig. Matchen följer man från bästa platser nära ÖSK:s spelarbänk och efter matchen får man möjlighet att träffa spelare.

Dreamday ÖSK sker i nära samarbete med ÖSK:s partner ECDESIGN. ECDESIGN är ett Örebrobaserat bolag som jobbar globalt med inredningsverktyg i 3D. Företaget har över 10 000 kunder i mer än 115 länder. Richard Grönberg som är grundare och vd berättar mer:

– Vi är otroligt glada att åter genomföra Dreamday tillsammans med ÖSK. Det är väldigt viktigt att som företag hjälpa till att skapa en bättre stad. Vi har valt att fokusera på att skapa positiva saker som främjar idrott och hälsa bland barn. Dreamday ÖSK är ett perfekt exempel på det, säger Richard Grönberg på ECDESIGN.

Information om tävlingen kommer att finnas i ÖSK:s sociala medier inför de hemmamatcher som är aktuella och vinnarna får alltså två platser var så man kan ta med sig ett syskon, en förälder eller annan kompis man vill ha med.

Det som ingår i Dreamday ÖSK är:
- Samling en timme innan match, mottagande av ÖSK-profil
- ÖSK-halsduk
- Rundvandring på Behrn Arena, inklusive omklädningsrum
- Uppsnack inför matchen av ÖSK-profil
- Bra platser i närheten av ÖSK:s bänk
- Fika i paus
- Träffa ÖSK-spelare
- Fribiljetter till nästa hemmamatch

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908