Älskar du när ÖSK gör mål?

Vill du som supporter eller företagare stötta klubben lite extra för varje mål som ÖSK gör? Då borde du gå med i våra två målklubbar. Klubb Orvar och Klubb Kerstin är herr- och damlagets respektive målklubb där en valfri summa skänks för varje mål som laget gör under seriespelet.

Herrlagets målklubb Klubb Orvar är namngiven som en hyllning till en av svensk fotbolls allra största, Orvar Bergmark. Damernas målklubb Klubb Kerstin är döpt som en hyllning till Kerstin Högberg och Eyravallen. Förra året drog målklubbarna tillsammans in över 35 000 kr. I år hoppas vi såklart på fler mål och mer pengar in i våra målklubbar.

Målklubbarna är separata och du kan därför välja om du vill skänka en summa för varje mål som antingen herr- eller damlaget gör. Givetvis kan du också vara medlem i båda målklubbarna.

En nyhet för målklubbarna är att de inte längre är knutna till en enskild säsong. Blir du medlem i Klubb Kerstin eller i Klubb Orvar kommer du inte bara vara medlem till säsongens slut utan det är du själv som bestämmer om och när du går ur medlemskapet. Du som vill fortsätta vara medlem behöver alltså inte längre teckna ett nytt medlemskap inför varje säsong.

Som medlem i någon av målklubbarna kan du välja mellan att skänka 10, 25, 50, 75 eller 100 kr per mål. Det här är till för dig som vill bidra lite extra till klubben i ditt hjärta. Varje månad delar vi dessutom ut fina ÖSK-priser till en framlottad vinnare från respektive målklubb.

Företag kan också gå med i Klubb Orvar eller Klubb Kerstin. Då kan ni välja mellan att skänka 50, 100, 200, 300, 400, 500, 1000 eller 2000 kr per mål.

GÅ MED I KLUBB ORVAR   

GÅ MED I KLUBB KERSTIN

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908