Samuel Dahl och Emelie Alfredsson är årets spelare 2022

Foto: Bildbyrån / Magnus Andersson & Retouched Reality / Daniel Lubner

Det har blivit dags att dela ut säsongens priser till herr- och damlaget. Här är årets vinnare.

Årets målskytt
Årets målskytt i damlaget är Sara Sandberg. Med sina 16 mål vinner hon priset som damlagets främsta målgörare för andra året i rad.

På herrsidan går priset till Jiloan Hamad som med sina sex fullträffar i Superettan är lagets bästa målskytt.

Årets mål
I herrlaget går priset till David Seger för andra året i rad. Denna gång för sitt vackra distansskott mot Landskrona BoIS.

I damlaget går priset till Cornelia Karlsson för hennes behärskade volleymål mot IK Frisco.

Årets supporter
Årets supporter 2022 går till Benjamin Tärnqvist.

Benjamin har genom ihärdigt stöttande under många år blivit en viktig del av vår supporterkultur. Han åker på allt och är dessutom en sann glädjespridare som alltid höjer stämningen på läktarna och i supporterbussen, vilket varit extra viktigt i dessa svåra sportsliga tider.

Denna säsong tog han med bravur även på sig rollen som ”capo” i ordinarie klackledares frånvaro. Lägg därtill att han också är en av dom flitigaste besökarna på damlagets matcher samt åker land och rike runt för att stötta ÖSK Bandy.

Hans aktiva support på plats tar ingen paus, utan pågår året runt.

Årets spelare
På herrsidan går priset för årets spelare 2022 till Samuel Dahl. Samuels första säsong i ÖSK blev en succé där han direkt blev en given startspelare och publikfavorit. Nu röstas han fram som årets spelare av lagkamrater och supportrar.

I damlaget går priset till Emelie Alfredsson. Även Emelie gjorde i år sin debutsäsong i den svartvita tröjan. Under året har hon varit given på sin högerkant och bidragit både med poäng framåt och ett hårt arbete i defensiven. Nu utses hon till årets spelare av lagkamrater och supportrar.

ÖSK Fotboll säger stort grattis till vinnarna och tack till alla er som röstat.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908